Bindweefsel gelaatsmassage
Deze massage wordt uitgevoerd in de diepere gelegen huiddelen, oftewel het onderhuids  bindweefsel. Verklevingen die zich in de huid door afvalstoffen hebben opgebouwd worden los gemasseerd, collageen wordt gestimuleerd, de huid wordt gelift, lijntjes verminderen en de teint gaat stralen.
Klik hier voor de complete informatie over bindweefselmassage.

Derma Effect gelaatsmassage
Deze gelaatsmassage is gebaseerd op verschillende massagetechnieken, zoals de Shiatsu, Deep Tissue, Joint Movement, Reflexologie en de klassieke ontspanningsgrepen.

SHIATSU: Shiatsu is een manuele behandelmethode die je vitaal houdt, vermoeidheid verlicht en de natuurlijke zelfhelende kracht stimuleert. Dit gebeurt door druk op specifieke punten van het lichaam. De warmte van de zorgzame aanraking van Shiatsu is bijzonder in een medische wereld die zo hightech en gespecialiseerd is. Het hectische, dagelijkse leven is een enorme bron van stress, waar lichaam en geest hun tol betalen.

DEEP TISSUE: Deep tissues focust op de diepere spieren in de huid en op het onderhuidse bindweefsel. Deze massagevorm is effectief bij chronische klachten en bij vastzittende spieren, bijvoorbeeld in hals, onderrug en schouders. Deep tissues lijkt op de klassieke massage. Het verschil zit hem in de intensiteit en in de snelheid. De grepen zijn langzamer en worden met meer druk uitgevoerd.

JOINT MOVEMENT: een speciale massagetechniek, waarbij je de gewrichten langzaam beweegt en waardoor de spieren en pezen rondom het gewricht gaan ontspannen. Ideaal voor voet-, arm- en schoudergewricht.

REFLEXOLOGIE: Reflexzonetherapie genoemd, gaat ervan uit dat specifieke plaatsen op voeten, handen en oren in verbinding staan met organen. De reflexologie verdeelt voetzool, handen en oren in zones die corresponderen met specifieke lichaamsdelen, zoals hart en lever. Massage van deze zones herstelt of verbetert de energiedoorstroming in die organen of zelfs in het lichaam.

ONTSPANNINGSMASSAGE: een ontspanningsmassage houdt, zowel lichamelijk als geestelijk, de gezondheid op peil. Een volledige ontspanningsmassage maakt spieren, pezen en gewrichten soepeler, verbetert de bloedsomloop van de spieren en de huid, stimuleert de afvoer van het lymfevocht waardoor afval en giftige stoffen het lichaam sneller verlaten.

Nieuw: Buccal massage
Buccal massage of toning buccal massage is een diepe weefselmassage van de gezichtsspieren. De massage is van borstbeen tot hoofdhuid en concentreert zich op het spierweefsel.
Bot en spierweefsel geven samen met het vetweefsel vorm en contour aan het gezicht. Naarmate we ouder worden krimpt het bot en vetweefsel en worden de spieren slapper. Door de spieren intensief te masseren binnenin de mond bij de wangkauwspieren kunnen de spiertonus verhoogd worden. Het resultaat: lijntjes verminderen, strakkere contouren en het gelaat krijgt zijn natuurlijke vorm. Lees verder

Ontspanningsmassage van het gelaat
Deze heerlijke massage heeft als doel ontspanning van de gelaatsspieren, het verbeteren van de doorbloeding en het verminderen van stress. Hierdoor komt de geest tot rust samen met uw fysieke gesteldheid. Deze gelaatsmassage is oppervlakkiger dan de derma effect massage.

Rug/nek/schoudermassage
Deze massagevorm heeft in geval van stress of pijn een verlichtende werking heeft. De grepen variëren van zowel oosterse als westerse technieken. Hierdoor wordt het zelfgenezend vermogen van de huid gestimuleerd, lichamelijke klachten en stress nemen af. De massage is opgebouwd door fysiotherapeuten ter voorkoming/behandeling van de meest voorkomende klachten in het gebied va de rug, schouder en nek.

Cupping
De massage wordt gedaan met behulp van Bellabaci medicinale siliconen vacuüm cups. Door in het midden van de cup te knijpen en op de huid te plaatsen ontstaat er in de cup een vacuüm wanneer deze langzaam wordt los gelaten. Deze massage heeft een ontspannende en helende werking. Het maakt verklevingen los, het voert afvalstoffen en vocht af en brengt zuurstofrijk bloed naar stagnerende spieren en de huid. Deze massage is in de rug-, nek-, schouder- en gezichtsmassage geïntegreerd.

Deze massage is ook mogelijk toe te passen op de benen (cellulite en versteviging), armen en decolleté (versteviging).
De cupping massage dient dan los te worden bijgeboekt bij een gelaatsbehandeling of een rug-, nek- of schoudermassage. Dit kan alleen via telefoon of app.

Bovenbenen € 25,00
Bovenarmen € 20,00
Decolleté € 15,00

 

Bindweefsel massage (40 min) € 61,00
Bindweefselmassage inclusief actieve bio active peel om de effectiviteit te verhogen. De fibroblasten worden hierdoor in de huid extra geactiveerd om collageen, elastine en hyaleronzuur aan te maken.
Bindweefselmassage kuur 4x € 230,00
De eerste afspraak kunt u online boeken, de overige 3 afspraken worden in de salon ingeboekt.
Bindweefselmassage kuur 6x € 345,00
De eerste afspraak kunt u online boeken, de overige 5 afspraken worden in de salon ingeboekt.
Bindweefselmassage kuur 12x € 680,00
De eerste afspraak kunt u online boeken, de overige 11 afspraken worden in de salon ingeboekt.
Ontspannende facial en decolleté massage (15 min) € 20,00
Een ontspannende massage die tegelijkertijd ook de doorbloeding en huidfuncties stimuleert. Mocht het huidtype het toelaten dan zal er ook met warme stenen worden gewerkt.
Derma effect massage van gelaat, decolleté, rug en nek (30 min) € 38,00
Deze fantastische massage kan online geboekt worden.
Rug- en schoudermassage (45 min) € 52,50
Speciale therapeutische massage bestaande uit ontspanningsgrepen, triggerpoints, cupping en bindweefselgrepen.
Buccal gelaatmassage, losse behandeling (35 minuten) € 67,00
Een diepe weefselmassage van de gezichtsspieren met als resultaat een ontspannen uitstraling met minder lijntjes en strakkere contouren.
Buccal gelaatmassage kuur 4x € 270,00
De eerste afspraak kunt u online boeken, de overige 3 afspraken worden in de salon ingeboekt.
Buccal gelaatmassage kuur 6x € 390,00
De eerste afspraak kunt u online boeken, de overige 5 afspraken worden in de salon ingeboekt.
Buccal gelaatmassage kuur 12x € 780,00
De eerste afspraak kunt u online boeken, de overige 11 afspraken worden in de salon ingeboekt.
Cupping massage (mbv Bellabaci cups) € 25,00
Bovenbenen
Cupping massage (mbv Bellabaci cups) € 20,00
Bovenarmen
Cupping massage (mbv Bellabaci cups) € 15,00
Decolleté