Massage

Op deze pagina vindt u meer informatie over de massages tijdens de behandelingen.

 1. Bindweefsel gelaatsmassage
 2. Derma effect gelaatsmassage
 3. Ontspanningsmassage van het gelaat
 4. Rug/nek/schouder massage
 5. Lava shells massage

 

Bindweefsel massage (10 min).
Bindweefselmassage inclusief actieve bio active peel om de effectiviteit te verhogen. De fibroblasten worden hierdoor in de huid extra geactiveerd om collageen, elastine en hyaleronzuur aan te maken. (Alleen in combinatie met een facial treatment)
€ 23,00
Bindweefsel massage (30 min).
Bindweefselmassage inclusief actieve bio active peel om de effectiviteit te verhogen. De fibroblasten worden hierdoor in de huid extra geactiveerd om collageen, elastine en hyaleronzuur aan te maken. (Bij een kuur van 4x ontvang je 10% korting)
€ 55,00
Bindweefselmassage kuur 6x: De eerste afspraak kunt u online boeken, de overige 5 afspraken worden in de salon ingeboekt.€ 330,00
Bindweefselmassage kuur 12x: De eerste afspraak kunt u online boeken, de overige 11 afspraken worden in de salon ingeboekt.€ 660,00
Ontspannende facial en decollete massage (15 min). Een ontspannende massage die tegelijkertijd ook de doorbloeding en huidfuncties stimuleert. Mocht het huidtype het toelaten dan zal er ook met warme stenen worden gewerkt.
€ 17,00
Rug- en schoudermassage (35 min). Speciale therapeutische massage bestaande uit ontspanningsgrepen, triggerpoints, cupping en bindweefselgrepen.€ 47,50
Lava shells lichaamsmassage (70 min ). Een heerlijke, warme massage voor rug, schouders, nek, armen en benen. Afvalstoffen worden afgevoerd, de bloedsomloop wordt gestimuleerd en het gevoel van welzijn vergroot. € 72,50

 

Bindweefsel gelaatsmassage
Deze massage wordt uitgevoerd in de diepere gelegen huiddelen, oftewel het onderhuids  bindweefsel. Verklevingen die zich in de huid door afvalstoffen hebben opgebouwd worden los gemasseerd, collageen wordt gestimuleerd, de huid wordt gelift, lijntjes verminderen en de teint gaat stralen.
Klik hier voor de complete informatie over bindweefselmassage.

Derma Effect gelaatsmassage
Deze gelaatsmassage is gebaseerd op verschillende massagetechnieken, zoals de Shiatsu, Deep Tissue, Joint Movement, Reflexologie en de klassieke ontspanningsgrepen.

SHIATSU: Shiatsu is een manuele behandelmethode die je vitaal houdt, vermoeidheid verlicht en de natuurlijke zelfhelende kracht stimuleert. Dit gebeurt door druk op specifieke punten van het lichaam. De warmte van de zorgzame aanraking van Shiatsu is bijzonder in een medische wereld die zo hightech en gespecialiseerd is. Het hectische, dagelijkse leven is een enorme bron van stress, waar lichaam en geest hun tol betalen.

DEEP TISSUE: Deep tissues focust op de diepere spieren in de huid en op het onderhuidse bindweefsel. Deze massagevorm is effectief bij chronische klachten en bij vastzittende spieren, bijvoorbeeld in hals, onderrug en schouders. Deep tissues lijkt op de klassieke massage. Het verschil zit hem in de intensiteit en in de snelheid. De grepen zijn langzamer en worden met meer druk uitgevoerd.

JOINT MOVEMENT: een speciale massagetechniek, waarbij je de gewrichten langzaam beweegt en waardoor de spieren en pezen rondom het gewricht gaan ontspannen. Ideaal voor voet-, arm- en schoudergewricht.

REFLEXOLOGIE: Reflexzonetherapie genoemd, gaat ervan uit dat specifieke plaatsen op voeten, handen en oren in verbinding staan met organen. De reflexologie verdeelt voetzool, handen en oren in zones die corresponderen met specifieke lichaamsdelen, zoals hart en lever. Massage van deze zones herstelt of verbetert de energiedoorstroming in die organen of zelfs in het lichaam.

ONTSPANNINGSMASSAGE: een ontspanningsmassage houdt, zowel lichamelijk als geestelijk, de gezondheid op peil. Een volledige ontspanningsmassage maakt spieren, pezen en gewrichten soepeler, verbetert de bloedsomloop van de spieren en de huid, stimuleert de afvoer van het lymfevocht waardoor afval en giftige stoffen het lichaam sneller verlaten.

Ontspanningsmassage van het gelaat
Deze heerlijke massage heeft als doel ontspanning van de gelaatsspieren, het verbeteren van de doorbloeding en het verminderen van stress. Hierdoor komt de geest tot rust samen met uw fysieke gesteldheid. Deze gelaatsmassage is oppervlakkiger dan de derma effect massage.

Rug/nek/schoudermassage
Deze massagevorm heeft in geval van stress of pijn een verlichtende werking heeft. De grepen variëren van zowel oosterse als westerse technieken. Hierdoor wordt het zelfgenezend vermogen van de huid gestimuleerd, lichamelijke klachten en stress nemen af. De massage is opgebouwd door fysiotherapeuten ter voorkoming/behandeling van de meest voorkomende klachten in het gebied va de rug, schouder en nek.

Lava shells massageNieuw bij Salon Siréne: Lava shells massage. Een natuurlijk samenspel van elementen, geïnspireerd door de oceaan voor een heerlijk warm en comfortabel gevoel. Maak kennis met de heerlijke warme lava shells waarmee uw rug, schouders, nek, armen, benen en eventueel het gelaat gemasseerd kunnen worden. Een massage met lava shells zorgt ervoor dat afvalstoffen worden afgevoerd, de bloedsomloop wordt gestimuleerd en het gevoel van welzijn wordt vergroot.

De massage werkt zeer verlichtend bij:

 • spanning
 • stress
 • spierpijn en gewricht- en zenuwpijn
 • hoofdpijn
 • rug- en nekklachten
 • vermoeidheid