Bianca

Na verschillende leuke banen te hebben gehad besloot ik, Bianca, in 2001 mijn passie te volgen; een eigen schoonheidssalon. Werken aan huidverbetering en well-being in een oase van rust en ontspanning, dat is waar ik voor sta.

Passie, liefde, ruim 20 jaar ervaring én hoge kennis van de huid; dat is wat ik u bied. Stap binnen in een omgeving van rust, comfort, luxe en ontspanning. Maar ook geurbeleving en persoonlijke aandacht maken dat een behandeling in de salon u een gevoel van well-being geeft.

De gelaatsbehandelingen worden met de grootste zorg uitgevoerd. De huid wordt individueel bekeken. Ik geef u advies en samen met uw wensen en uitgangspunten bepalen we de juiste behandeling. U en uw huid zijn het middelpunt van de behandeling. Wat wilt u bereiken en wat kan ik u bieden? Huidverbetering, persoonlijke aandacht en maatwerk zijn de pijlers van de salon. Ik streef ernaar uw huid in de zo hoog mogelijke topconditie te brengen. Dit doe ik door middel van natuurlijke ingrediënten, biotechnologie en geavanceerde werkstoffen van de huidverbeteringsproducten van LOOkX Skincare (ontwikkeld door het beste laboratorium in Europa, Pentapharm).

Belangrijk is, dat u tijdens de behandelingen totaal tot rust komt. Alle hectiek van het dagelijkse leven even helemaal kunt vergeten. Ik wil u omhullen in een oase van well-being en totale ontspanning. Daarom worden alle behandelingen standaard uitgevoerd met een heerlijke voet-, hoofdhuid- en handmassage.

De gelaatsmassages zijn een ultieme en unieke beleving. Een geweldige, diepe massage die zowel lichaam, geest en huid ontspant. De derma effect massage, die 35 tot 40 minuten duurt, wordt staand gegeven, waardoor ik de dieper gelegen spieren beter kan bereiken. Niet alleen gelaat en decolleté worden gemasseerd, ook worden armen en voeten door speciale massagetechnieken behandeld. De opbouw van de massage is ontwikkeld door een medisch bewegingstherapeut. De derma effect massage zorgt ervoor dat afvalstoffen het lichaam sneller verlaten, de gelaatshuid ontspant en verstevigt en een optimale, diepe ontspanning in het gehele lichaam wordt gecreëerd. De derma effect massage is bij de gelaatsbehandeling bij te boeken.

Klik hier voor mijn c.v.