Botox en fillers

Voor diverse medische specialisaties werkt Salon Sirène samen met Dr. De Zeeuw. Hij voert de behandelingen 1x per 4 weken uit in Salon Sirène. Hierdoor zijn de medische behandelingen nu ook mogelijk bij u om de hoek.

De eerstvolgende data zijn: donderdag 13 juni en 8 augustus. Klik hier om direct een afspraak te maken.
Afspraken die 48 uur of korter voor de betreffende afspraak worden afgezegd door de cliënt/patiënt, of zonder dat de cliënt/patiënt verschijnt niet worden afgezegd, kunnen bij de desbetreffende in rekening worden gebracht. Behoudens tegenbewijs strekt de administratie van de behandelaar tot het volledige bewijs dat de bewuste afspraak is gemaakt. Indien er alleen een consult gepland stond zullen de kosten 50 tot 70 euro bedragen, afhankelijk van de gereserveerde tijd.
Prijzen zijn zonder verwijskaart / zonder medische indicatie.
NB: Wij beschikken over een mobiel pinapparaat. Je kunt dus altijd met jouw pinpas betalen!
Zie ook onze algemene voorwaarden.

Fillers of rimpelvullers zijn producten die met een injectienaald in de huid worden gespoten om rimpels te laten verdwijnen, of om de contouren van uw gezicht te verbeteren. Het product Teosyal is een veilig, non permanent product bestaande uit een heldere, biologisch afbreekbare gel op basis van hyaleronzuur. Een substantie die van nature in de huid voorkomt.

Het resultaat van de injectables behandeling is direct zichtbaar. De behandeling zelf duurt 15-30 minuten. Behalve wat lichte roodheid, zwelling en wellicht een blauw plekje zijn er na de behandeling geen neveneffecten. U kunt direct uw dagelijkse activiteiten hervatten. Het effect van een injectable behandeling houdt circa 9-15 maanden aan.

De fronsrimpels, voorhoofdrimpels en/of kraaienpootjes zijn vaak de meest storende rimpels, want ze geven iemand snel een vermoeid, oud of streng uiterlijk. Deze rimpels behandelen we met Botox, aangezien overmatige spieractiviteit deze rimpels veroorzaken. Botox behandelingen zijn vrijwel pijnloos en geven U gemiddeld 2-6 maanden een nieuwe frisse look.

Note: Cliënten die in het verleden permanente fillers in het gelaat geplaatst hebben kunnen geen enkele behandeling ondergaan bij Salon Sirène in verband met mogelijk op te treden complicaties. Mocht u ooit in het verleden zoiets bij een kliniek ondergaan hebben en u heeft problemen, kunt u contact opnemen met Erasmus Mc, afdeling dermatologie complicaties.

De prijslijst voor zowel Injectables als Botox staat onderaan de pagina.

 

Nieuw: Profhilo filler behandeling
Niet alleen voor gelaat, ook voor hals en decolleté

De nieuwe Profhilo behandeling is een behandeling tegen huidverslapping. Door het toedienen van kleine injecties met puur hyaluronzuur zonder chemische toevoegingen stimuleren we de huid om collageen en elastine aan te maken. Op deze manier verbetert de kwaliteit van de huid zichtbaar en krijgt u een jongere uitstraling. De behandeling is vooral populair voor het gezicht, de hals en de decolleté, maar kan in bepaalde gevallen ook gebruikt worden voor de bovenarmen en de handen.

Voor het meest optimale resultaat wordt 2 ml Profhilo verdeeld over het te behandelen gebied volgens de BAP-techniek. Deze techniek zorgt ervoor dat de Profhilo strategisch wordt verdeeld over het te behandelen gebied.

Na de behandeling kan de injectieplek nog wat rood zien, maar dit trekt snel weg. Er is nagenoeg geen kans op blauwe plekken en geen hersteltijd. Tot enkele uren na de behandeling kunt u nog kleine bultjes zien waar het product is ingespoten. Daarna ziet u er niets meer van. De behandeling duurt gemiddeld 15 minuten.

Deze behandeling wordt na de eerste keer eenmalig na vier weken herhaald om een extra boost te geven. Het product zal de huid namelijk aanzetten zich beter te hydrateren en verstevigen. Na enkele weken merk je verbetering en 8 weken na de eerste behandeling is het resultaat optimaal. Hierna is het advies de Profhilo behandeling met 2 ml iedere zes maanden te herhalen.

Je kunt je huid na de behandeling op je gebruikelijke wijze verzorgen. Tijdens de eerste 48 uur na de behandeling wordt intensieve inspanning, een bezoek aan de sauna of zonnebank afgeraden.

Injectables

Behandeling van rimpels en plooien met behulp van injectables

De behandeling van rimpels en plooien is een beslissing die u zelf maakt. De behandelend arts kan u daarbij adviseren welke behandeling voor u het beste resultaat oplevert. Het gehele gelaat zal worden bekeken, zoals de vorm, de huid, de volheid en het evenwicht in de veroudering tussen de verschillende delen van het gezicht.

Voorafgaand aan de behandeling krijgt u vrijblijvend en kosteloos een intakegesprek. Er wordt dan gekeken of er geen medische bezwaren zijn tegen een (injectables) behandeling, de probleemgebieden worden in kaart gebracht en u krijgt een persoonlijk advies. Aansluitend kunt u zich eventueel direct laten behandelen.

Rimpel- en plooienvorming

Als we ouder worden verandert de huid. De huid wordt slapper, gaat rimpels en plooien vertonen en er kunnen onregelmatigheden ontstaan. Enerzijds wordt de veroudering van de huid   voor 20% genetisch bepaald. Adviezen als een evenwichtige voeding, vitamines, goede bloeddoorstroming en huidproducten op basis van huidverbetering helpen om de huidveroudering te minimaliseren. De veroudering van buitenaf is voor 80% bepalend door de levenswijze zoals constante stress, onjuiste voeding, alcohol en sigaretten. De belangrijkste factor van veroudering van de huid is overmatig blootstelling van de huid aan het zonlicht.  Naast negatieve factoren op veroudering te vermijden en huidverbeteringsproducten te gebruiken kan men ook diepe rimpels en plooien, de zogenaamde statische rimpels, corrigeren  door middel van hyaluronzuurhoudende injectables (fillers).

Wat is hyaluronzuur?

Het werkzame bestanddeel in vele fillers is hyaluronzuur dat van oorsprong al in het lichaam voorkomt en ervoor zorgt dat de huid elastisch en vochtig blijft. De hoeveelheid hyaluronzuur in het lichaam neemt af als we ouder worden waardoor rimpels in de huid ontstaan. Door een filler in de rimpels in te brengen wordt het natuurlijke hyaluronzuur aangevuld en de rimpels opgevuld. Het hyaluronzuur zal  langzaam worden afgebroken waardoor het effect 9-12 maanden aanhoudt.

De behandeling

Tijdens een behandeling (duur 15-30 minuten) worden de vooraf door u aangegeven rimpels of plooien opgevuld met de filler. Middelgrote en diepe plooien kunnen worden opgevuld, volumeverlies kan worden hersteld, maar ook voor de lippen, de lijntjes rond de mond, de neuslippenplooi en kraaienpootjes kunnen worden gecorrigeerd.

Na de behandeling

Na de behandeling ziet u direct resultaat. Het wordt wel aanbevolen overmatige blootstelling aan zon/UV straling te vermijden gedurende één week na de behandeling. Na 3-6 weken kan het nodig zijn de behandeling te herhalen voor het mooiste resultaat. Na ongeveer 9 tot 12 maanden, als de hyaluronzuur is afgebroken, kan er opnieuw worden ingespoten.

Rimpelinspuitingen met Botox

Hoe gaan we te werk?

Tijdens het eerste consult zal Dr De Zeeuw luisteren naar uw wensen en de verwachtingen die u heeft van de behandeling. Op basis van uw verhaal en na onderzoek van uw huid kan hij u adviseren wat tot het beste resultaat zal leiden. Mocht in uw geval een andere injectable of rimpelbehandeling dan het gebruik van Botox tot een beter resultaat leiden dan zal ik dat u ook aangeven. Omdat de werking van injectables tijdelijk is, zal u er rekening mee moeten houden dat een vervolg behandeltraject voor u nodig blijft. Indien wordt gekozen voor Botox, zal ook het aantal te behandelen zones worden bepaald.

Een Botox behandeling duurt ongeveer vijf tot tien minuten. Met een heel klein naaldje wordt Botox in de spier geïnjecteerd. De meeste mensen ervaren dit niet als pijnlijk.

Na de behandeling

Na de Botox behandeling kan de huid wat rood zijn als reactie op het prikken, echter verdwijnt dit doorgaans binnen een uur. De Botox werkt alleen op de behandelde spier en niet op de rest van het lichaam, waardoor deze behandelingen relatief ongevaarlijk zijn. Er komen vrijwel nooit bijwerkingen voor.

De eerste twee tot vier uur na een Botox behandeling moeten de behandelde spieren veel worden aangespannen, dus u wordt aangeraden bijvoorbeeld veel te fronsen of het voorhoofd op te trekken, maar dat hangt af van het behandelde gebied.

Ga de eerste paar uur na de Botox behandeling niet liggen of bukken, maar hou het hoofd zo veel mogelijk rechtop. Make-up of crème mag een uur na de Botox behandeling worden gebruikt. Vermijd intensieve druk of massage van het behandelde gebied de eerste dagen na de Botox behandeling.

Effect na een Botox behandeling

Enkele dagen na de Botox behandeling begint de Botox te werken en neemt de spieractiviteit af. Na twee weken is het effect op de spier maximaal. De rimpels zijn veel minder diep en de huid wordt steeds gladder. Het effect van een Botox behandeling blijft gemiddeld drie tot zes maanden zichtbaar. Vaak is het zo dat na meerdere Botox behandelingen het effect langer aanhoudt. Om het gewenste resultaat te behouden hebben de meeste mensen om de zes tot negen maanden Botox behandelingen nodig.

Onderstaande bedragen dienen direct per pin of contant te worden afgerekend.

Profhilo 2ml € 310,00
Profhilo boost € 310,00
1 zone € 180,00
2 zones € 309,00
3 zones € 409,00
Halve zone € 90,00
Hyperhydrosis 50U € 375,00
Hyperhydrosis 100U € 475,00
Teosyal RHA1 en RHA Kiss (0,7 ml) 1,0 ml met lidocaine € 350,00
Teosyal RHA2 en Redensity II 1,0 ml met lidocaine € 375,00
Teosyal RHA3 1,0 ml met lidocaine € 399,00
Teosyal RHA4 1,0 ml met lidocaine € 399,00
Teosyal Deep Lines 1,0 ml met lidocaine € 375,00