Terug naar het overzicht

Profhilo behandeling, tegen huidverslapping

De nieuwe Profhilo behandeling is een behandeling tegen huidverslapping van het gelaat, de hals en het decolleté. Door het toedienen van kleine injecties met puur hyaluronzuur, zonder chemische toevoegingen, stimuleren we de huid om collageen en elastine aan te maken. Op deze manier verbetert de kwaliteit van de huid zichtbaar en krijg je een jongere uitstraling. De behandeling is vooral populair voor het gezicht, de hals en het decolleté, maar kan in bepaalde gevallen ook gebruikt worden voor de bovenarmen en de handen.

De eerstvolgende data zijn: donderdag 8 augustus. Klik hier om direct een afspraak te maken.
Afspraken die 48 uur of korter voor de betreffende afspraak worden afgezegd door de cliënt/patiënt, of zonder dat de cliënt/patiënt verschijnt niet worden afgezegd, kunnen bij de desbetreffende in rekening worden gebracht. Behoudens tegenbewijs strekt de administratie van de behandelaar tot het volledige bewijs dat de bewuste afspraak is gemaakt. Indien er alleen een consult gepland stond zullen de kosten 50 tot 70 euro bedragen, afhankelijk van de gereserveerde tijd.
Prijzen zijn zonder verwijskaart / zonder medische indicatie.
NB: Wij beschikken over een mobiel pinapparaat. Je kunt dus altijd met jouw pinpas betalen!
Zie ook onze algemene voorwaarden.

Optimale resultaat
Voor het meest optimale resultaat wordt 2 ml Profhilo verdeeld over het te behandelen gebied volgens de BAP-techniek. Deze techniek zorgt ervoor dat de Profhilo strategisch wordt verdeeld over het te behandelen gebied.

Geen hersteltijd
Na de behandeling kan de injectieplek nog wat rood zien, maar dit trekt snel weg. Er is nagenoeg geen kans op blauwe plekken en geen hersteltijd. Tot enkele uren na de behandeling kunt u nog kleine bultjes zien waar het product is ingespoten. Daarna ziet u er niets meer van. De behandeling duurt gemiddeld 15 minuten.

Extra boost
Deze behandeling wordt na de eerste keer eenmalig na vier weken herhaald om een extra boost te geven. Het product zal de huid namelijk aanzetten zich beter te hydrateren en verstevigen. Na enkele weken merk je verbetering en 8 weken na de eerste behandeling is het resultaat optimaal. Hierna is het advies de Profhilo behandeling met 2 ml iedere zes maanden te herhalen.

Verzorging
Je kunt je huid na de behandeling op je gebruikelijke wijze verzorgen. Tijdens de eerste 48 uur na de behandeling wordt intensieve inspanning, een bezoek aan de sauna of zonnebank afgeraden.

Kosten
De kosten voor deze behandeling bedragen € 300,00. Reserveren kan telefonisch op 06-15884272 of via info@salonsirene.nl.

Deel dit!