Terug naar het overzicht

Nieuw: Skin for Skin supplementen

Skin for Skin is een echt ‘Made in Holland’ supplement, bestaande uit een capsule met viscollageen en vitamine C. Collageen is het meest voorkomende eiwit ter wereld. Van alle eiwitten in ons lichaam bestaat 30 procent uit collageen. We zien het terug in het bindweefsel van onze huid, gewrichten en zelfs in onze organen. Bovendien behoudt collageen de stevigheid van onze huid. Tussen je twintigste en vijfentwintigste levensjaar neemt de hoeveelheid en aanmaak van collageen af. Geen goed nieuws voor je huid! Het is daarom belangrijk om je collageen niveau op peil te houden. Dit kan met Skin for Skin!

Voor een puur collageen product is het van belang dat collageen wordt gewonnen uit een natuurlijke bron zonder ongewenste toevoegingen. Hierdoor krijg je een natuurlijke vorm van collageen binnen. Viscollageen is de meest zuivere vorm van collageen, omdat deze het meest overeenkomt met dat van de mens. Het Skin for Skin collageen wordt zonder toevoegingen geëxtraheerd uit verse vis en omgezet tot poeder om een krachtigere dosis te kunnen maken. Het product is een krachtig en natuurlijk voedingssupplement voor de versteviging van de huid én geeft een boost aan je haar en nagels.

Skin for Skin wordt in een handige verpakking geleverd van 60 capsules. De aanbevolen dosering is 1 capsule per dag, waarmee de enkele verpakking goed is voor twee maanden. Na twee maanden zijn de eerste resultaten ook goed zichtbaar. Voor meer informatie, de voordelen en aanschaf kun je mij bellen of mailen of neem even een kijkje in de salon. Het product is helaas niet te bestellen via de webshop.

Deel dit!