Terug naar het overzicht

Geef je huid een collageen boost met Skin for Skin

Skin for Skin is een Dutch made 100%natuurlijk viscollageen. Collageen is de belangrijkste bouwsteen van onze huid en een lichaamseigen stof. Het zorgt ervoor dat de huid stevig en elastisch is. Helaas is het een gegeven dat na het 25e levensjaar de hoeveelheid collageen afneemt. Hoe mooi is het dat we met deze supplementen bouwstoffen aanleveren om de huid en het lichaam van binnenuit te versterken! Door de unieke combinatie van natief viscollageen en vitamine C, zorgt Salon Sirène met de Skin for Skin supplementen voor een optimale kwaliteit, het aanvullen en behouden van de bouwstenen van onze collageenstructuur en onze huid.

Natief collageen heeft een krachtig effect met een lage dosering en is vele malen effectiever dan hydrolysaat.

Wat is collageen?
Collageen is het meest belangrijke eiwit in ons lichaam en is te vinden in onze botten, gewrichten, bindweefsel, spieren, darmflora, huid, haar en nagels. 30%van alle eiwitten bestaat uit collageen. Er zijn verschillende types collageen te vinden in ons lichaam waarvan type 1 het meeste voorkomt. Van alle voorkomende collageentypes is 90%type 1. Laat dat nu net het type zijn dat het meest voorkomt in het Skin for Skin supplement!

Wat doet collageen?
Een belangrijke functie van collageen is het mooi, soepel en glad houden van de huid. Het is verantwoordelijk voor de stevigheid en elasticiteit van de huid. Ons bindweefsel bestaat voor 70% uit dit ‘lijmvormige’ eiwit. Op jonge leeftijd wordt er voldoende collageen aangemaakt om onze huid in de beste staat te houden. Na ons 25e levensjaar neemt de aanmaak van het natuurlijke collageen af. Hierdoor ontstaan rimpels, wordt de huid slapper en hebben de invloeden van buitenaf een groter effect op de huid. De huid is minder beschermd en omdat dit ons grootste orgaan is, is het belangrijk er goed op te passen! Het bedekt ons lichaam en beschermt tegen uitdroging, onderkoeling, beschadiging en ziekte kiemen. Voor een optimaal resultaat is het van belang om ook te kiezen voor een gezonde levensstijl. Dit draagt ook bij aan een mooie en gezonde huid!

Waarom vis collageen?
Collageen kan worden gewonnen uit verschillende natuurlijke bronnen zoals vissen, andere diersoorten en planten. Collageen van vissen en andere diersoorten komt het meest overeen met die van de mens. Echter, toegevoegde middelen in het voedsel van deze dieren kunnen ingrediënten bevatten die je liever niet binnen krijgt. Voor het puurste collageen is het van belang dat dit direct gewonnen wordt uit een zuivere bron. Skin for Skin is een natuurlijk ofwel natief collageen. Collageen dat de oorsprong heeft uit zijn wild gevangen noordzee vis en via een 100%natuurlijk proces wordt verwerkt.

Wat maakt Skin for Skin uniek?
Vanuit een duurzaamheidsvraag van ons moeder bedrijf Variavis, is Skin for Skin ontstaan. De gevangen vis door onze eigen Urker vissers, wordt voor maar 50% gebruikt voor de voedingsindustrie en daardoor blijft een reststroom over. Tegenwoordig eet de consument alleen geprepareerde visfilet, waardoor onder andere de huid van de vis als restant over blijft. De huid van de vis zit boordevol waardevolle voedingsstoffen.Uit deze huid halen wij de waardevolle stoffen, waaronder collageen. De manier waarop het collageen uit de reststroom wordt gehaald is een 100%natuurlijk en gepatenteerd proces.Door deze methode krijg je natief collageen.Dit betekent dat het collageen intact blijft en de structuur heel. Dit is in tegenstelling tot hydrolisaat, waar het collageen is verknipt door verhitting, toevoeging van zuren en/of chemicaliën, die andere collageen-providers meestal gebruiken bij hun extractieproces. Na dit proces worden er van het collageen capsules gemaakt voor optimaal gebruiksgemak. Onderzoek toont aan dat inname van 40mg natief collageen per dag al effect heeft. Doordat wij intact collageen aanbieden is met de inname van 1
capsule per dag de ADH te bereiken.Wij bieden zelfs 200mg collageen en 20mg Vitamine C. Hoe makkelijk kan het zijn?

Collageen en huidproblemen
Vochtarme huid


Een vochtarme en droge huid voelt trekkerig en strak aan doordat het natuurlijke vocht uit de huid snel kan verdampen door invloeden van buitenaf. Effectieve verzorging van buiten maar
ook van binnenuit is noodzakelijk om het tekort aan vocht en vetstoffen te herstellen. Bij een vochttekort in de huid maakt de huid minder collageen aan. Collageen is nodig om de huid
stevig en elastisch te houden. Bij de vermindering van collageen zullen er sneller rimpels ontstaan.

Acnea rosacea

Rosacea is een chronische inflammatoire huidaandoening en maakt de huid zwak en kwetsbaar. Een chronische ontsteking beschadigt de fibroblasten en deze zijn verantwoordelijk voor de productie van collageen en elastine. Omdat collageen en elastine sneller worden afgebroken dan gerepareerd en vervangen, verliest je huid stevigheid en elasticiteit. De huid kan minder snel genezen en is kwetsbaarder voor nieuwe infecties en ontstekingen.

Eczeem

Mensen met eczeemklachten hebben vaak een verzwakt immuunsysteem of last van het lekkende darmsyndroom. Collageen draagt bij aan een sterk immuunsysteem en een gezond spijsverteringskanaal. Een sterke gezonde huid is weerbaar en kan tegen een stootje.

Prijzen
Skin for Skin wordt in een handige verpakking geleverd van 30 capsules (1 zakje) voor 25,95, 60 capsules (2 zakjes) voor 47,90 en 90 capsules (3 zakjes) voor 65,85. De aanbevolen dosering is 1 capsule per dag, waarmee de enkele verpakking goed is voor twee maanden. Na twee maanden zijn de eerste resultaten ook goed zichtbaar. Voor meer informatie, de voordelen en aanschaf kun je mij bellen of mailen of neem even een kijkje in de salon.

Bestellen
Klik hier om de Skin for Skin producten te bestellen.

Deel dit!