Terug naar het overzicht

Buccal massage. Prachtig resultaat!

Waar je gezicht normaal gesproken vanaf de ‘buitenkant’ wordt gemasseerd, krijg je bij een buccal massage juist een massage aan de binnenkant van je mond. Ik trek handschoenen aan en ga de huid nabij de mond van binnenuit masseren.

SPANNEND, MAAR MET ZULKE ONTZETTENDE MOOIE RESULTATEN!

Buccal massage of toning buccal massage is een diepe weefselmassage van de gezichtsspieren. De massage is van borstbeen tot hoofdhuid en concentreert zich op het spierweefsel. Bot en spierweefsel geven samen met het vetweefsel vorm en contour aan het gezicht. Naarmate we ouder worden krimpt het bot en vetweefsel en worden de spieren slapper. Door de spieren intensief te masseren binnenin de mond bij de wangkauwspieren kan de spiertonus verhoogd worden.

Als de massage van borstbeen en hoofdhuid met buitenkant gelaat met speciale technieken gemasseerd is dan gaat de massage door naar het wang oftewel Buccal gebied. De medische term van wangspier is Buccal. Dus alles rondom de mond tot aan de jukbeenderen wordt vanuit de mondholte gemasseerd (met handschoenen) waardoor de elasticiteit wordt hersteld. De huid wordt gladder en het gezicht krijgt zijn natuurlijke vorm terug.

Bij stress zal de spierentonus in het gezicht verhogen. Als dit gebeurt raakt het gezicht gespannen en worden er rimpels gevormd. Door de massage zal de spanning in het gelaat verminderen en daardoor rimpels afnemen. Ook de vorming van rimpels wordt in zekere mate voorkomen.

Resultaat van de Buccal massage:

  • Strakkere contouren
  • Het gelaat krijgt zijn natuurlijke vorm terug
  • Aanmaak van collageen en elastine (immers de spier ligt onder het bindweefsel en wordt dus ook geactiveerd)
  • Verbetering van de spierspanning in het gezicht
  • Diepe ontspanning van de gezichtsspieren en daardoor worden de lijntjes verminderd
  • Het stimuleert de bloedsomloop en afvalproductie

De behandelingen kunnen in kuurverband worden afgenomen, maar ook tijdens gezichtsbehandelingen worden ingevoegd.
Kuurverband werkt altijd goed als booster en opstap.

Een losse behandeling buccal massage gelaat kost € 67,00 (35 minuten )
4 behandelingen € 258,00
6 behandelingen € 390,00
12 behandelingen € 780,00
Reserveren in overleg via 06-15884272.

Deel dit!