Ervaringen

Eveline: gelaatsbehandeling
Bianca is een topper, voel me als herboren als ik bij salon sirene ben geweest, dus wat mij betreft een dikke 👍

Ria Graafland: gelaatsbehandeling
Ik vind het altijd een feestje om naar Bianca te gaan. Ze neemt de tijd en geeft een goed advies, gericht op jou huidtype. Mooie producten, met als resultaat een prachtige stralende huid. Van mij krijgt ze een dikke 10.

Viola van Duijn: gelaatsbehandeling
Zeer goede massage, en kwalitatief goed. Veel kennis van zaken. Echt een aanrader!

Marjolein Cooijman: gelaatsbehandeling
Super fijne en uitgebreide behandeling met veel informatie. Ik ben verkocht.

Annemarie: huidverbetering
Na twee zwangerschappen had ik last van een onrustige huid met hier en daar wat last van acné en roodheid. Via een advertentie in de Heraut kwam ik bij Bianca terecht voor een eerste welkomstbehandeling. Dat beviel zo goed dat ik nu elke zes weken een behandeling in plan. Al vrij snel na de eerste behandeling verbeterde de conditie van mijn huid, de roodheid verdween en is niet meer teruggekomen. De behandelingen zijn heerlijk rustgevend, de massages tussendoor fantastisch, Bianca toont oprechte interesse en daarnaast is ze heel professioneel. Ik vind het fijn dat ze ook altijd uitlegt wat ze doet en waarom ze iets bijvoorbeeld niet doet. Ze denkt mee, ook over je budget en welke producten daarbij passen. Ik ben ook erg tevreden met de producten van LOOkX. Kortom, iedere behandeling is voor mij een heel fijn feestje.

Corina Felida: huidverbetering
Naast de heerlijke huidverbeteringsbehandelingen die ik iedere zes weken bij Bianca onderga heb ik na de zomer een kuur gevolgd om de pigmentvlekken in mijn huid te verminderen. Het resultaat is overweldigend. Elke week zag ik de vlekken minder worden. Ik ben dan ook meer dan tevreden met het resultaat. Om dit te behouden gebruik ik het hele jaar een beschermende zonnebrandcrème van LOOkX. Ik ben daarnaast ook ontzettend enthousiast over de nieuwe salon met de testbar waar je verschillende producten kan uitproberen. Bianca is een vakvrouw die altijd een eerlijk advies geeft omtrent de te behalen doelen én ze is altijd op de hoogte van de nieuwste technieken qua huidverbetering.

Anja: huidverbetering
Een collega had een onrustige huid die ik in korte tijd ontzettend zag verbeteren. Toen ik haar hiermee complimenteerde vertelde zij dat dit kwam door de behandelingen van Bianca. Ik besloot een afspraak te maken. Het resultaat mag er zijn. Mijn grove poriën zijn zichtbaar verminderd en ik ben nu ontzettend blij met mijn veel fijnere huidstructuur. Een bezoek aan de salon voelt echt als MIJN dag. Het gaat veel verder dan een huidverzorgende behandeling. De massage, het algehele gevoel van ontspanning. Heerlijk! Daarnaast geeft Bianca hele goede adviezen en ze denkt ook echt met je mee. Ze vertelt dat je nog meer resultaat boekt wanneer je ook de producten van LOOkX gebruikt. Ik vertrouw haar daar dan ook in. Alles is nu goed op elkaar afgestemd en ik ben zeer tevreden met het resultaat.

Joke: huidverbetering
In mijn leven heb ik al heel wat verschillende schoonheidssalons geprobeerd, maar salon Sirène steekt er echt bovenuit. Bianca kan ontzettend goed masseren. Ik laat dan ook geregeld een bindweefselmassage bij haar doen. Ook bevalt het red led mask mij uitstekend, net als het collageen masker. Bianca stemt de behandelingen heel goed af op mijn huid. Mijn huid is niet alleen veel helderder geworden, ook zijn mijn poriën veel fijner dan voorheen. Ik geloof er in dat dat mede komt, omdat ik haar producten ook thuis gebruik. We hebben een leuke klik, waardoor het altijd heel relaxt en gezellig is bij Bianca, maar bovenal heeft ze ontzettend veel kennis.

Gerrie Elsing: huidverbetering
Het was weer ongelooflijk fijn om relaxed onder een dekentje te liggen, muziekje erbij en alle fijne dingen te laten gebeuren. Van massage tot maskers en serums. Mijn huid voelt weer helemaal top! Dank je wel, lieve Bianca! Tot gauw.

Renske Vellekoop: introductiebehandeling
Zeer professioneel, uitgebreide uitleg en persoonlijk advies. Een fijne introductiebehandeling. Hartelijk dank Bianca!

Gaby: acne en later huidverbetering
Al vanaf mijn pubertijd, rond 2000, bezoek ik regelmatig Salon Sirène. Het begon toen ik flink last had van acne. De behandelingen van Bianca hebben er destijds echt aan bijgedragen dat de acne flink verminderde en uiteindelijk helemaal verdween. Maar ook daarna ben ik blijven komen. Bianca neemt echt de tijd voor me. Ze weet precies welke behandeling mijn huid op dat moment nodig heeft en dat licht ze ook toe. Ze is heel deskundig en heeft zoveel kennis. De persoonlijke aandacht zie ik echt als een grote meerwaarde. De producten die ze gebruikt zijn daarnaast ook heel goed. De textuur is prettig en de geur is heerlijk.
Toelichting Bianca i.v.m. acne behandeling: Mijn taak is uw kind zo goed mogelijk door deze fase heen te helpen. Veel persoonlijke aandacht voor uw kind. Voorafgaand een uitgebreide anamnese. Mocht uw kind namelijk bepaalde medicatie krijgen dan kunnen de fruitzuren niet worden toegepast. De behandeling bestaat uit het reinigen van de huid met de polish pads. Hierdoor verwijder je ongeveer 4 laagjes dode huidcellen. Oneffenheden verwijderen, indien de huid dit toelaat. Daarna een dieptepeeling met een fruitzuur aangepast aan het huidtype en een sterk hydraterend masker dat ook de huid sterk doorbloed. Indien noodzakelijk stuur ik uw kind door naar een dermatoloog of huisarts. Natuurlijk alles in overleg met u en uw kind. Afhankelijk van de aanvullende verzekering wordt de behandeling (gedeeltelijk) vergoed.

Els: botox en fillers
Ik ergerde mij al jaren aan een fronsrimpel tussen mijn wenkbrauwen. Toen ik een advertentie van Salon Sirène over botox en fillers in de krant zag heb ik een afspraak gemaakt. Dat was in oktober 2015. Inmiddels ben ik een paar keer geweest. Zowel de botox om die lelijke frons aan te pakken als voor fillers om de lijntjes rond mijn mond te verminderen. Het duurt altijd even voordat het resultaat optimaal is, maar na een dag of vijf zie je al echt het verschil. Ik krijg er niet specifiek complimenten vanuit mijn omgeving over, maar voor mij is dat het bewijs dat het heel natuurlijk oogt. Als ik foto’s van mijzelf van voor en na de behandeling bekijk zie ik wel degelijk verschil.
Het geeft een vertrouwd gevoel dat de behandelingen worden uitgevoerd door een arts. Dokter de Zeeuw legt alles goed uit en de behandeling doet ook geen pijn. Alleen bij de mond is het een beetje gevoelig. Er wordt gewerkt met natuurlijke materialen die je lichaam zelf afbreekt. Na een maand of vier tot zes is het effect dus verdwenen en afhankelijk van mijn budget maak ik dan weer een nieuwe afspraak. Ik ben ontzettend tevreden met het resultaat.

Viola: Red led mask therapie en botox
Zelf heb ik lang geleden de opleiding tot schoonheidsspecialist gevolgd, maar heb daar verder niets mee gedaan. Desondanks kun je mij dus wel een kritische klant noemen, want ik weet wel het een en ander van het vak. Ik bezoek Salon Sirène alweer een paar jaar. Bianca beschikt over ontzettend veel kennis, ze is nog net geen arts. Dit werk is echt haar passie, ze gaat mee met vernieuwingen en haalt het onderste uit de kan voor haar klanten. Daarnaast werkt haar enthousiasme aanstekelijk.
Nu ik 54 ben merk ik dat mijn huid extra ondersteuning nodig heeft. Door de behandelingen van Bianca, waaronder de Red Led mask therapie merk ik dat de conditie van mijn huid aanzienlijk is verbeterd. Mijn huid is strakker en lijntjes zijn zachter. Ook mijn omgeving merkt het op en ik krijg vaker complimenten. Botox was al langer een wens van mij. Ik wilde graag van de fronsrimpel in mijn gezicht af en dus ben ik mij gaan verdiepen in de mogelijkheden van botox. Dat dokter de Zeeuw naast zijn werk voor Salon Sirène ook in de Veldhuiskliniek werkt vind ik een pre. Ook hij beschikt over veel kennis en ervaring. Ik heb nu drie keer een botoxbehandeling ondergaan. Juist de combinatie met het Red Led mask zorgt voor een geweldig resultaat. Je moet wel oppassen dat je niet doorslaat. Zelf merk ik dat ook. Ik streef toch altijd naar perfectie, maar het moet wel natuurlijk blijven. Gelukkig waakt dokter de Zeeuw daar ook voor.

Lia: huidverbetering
Ik ben al bijna 10 jaar een zeer tevreden klant van Salon Sirène. Mijn ervaring met Bianca is zeer positief met haar als mens, haar schoonheidsbehandelingen en heerlijke massages. Tevens bewonder ik haar deskundigheid omtrent de door haar gebruikte producten. Ook vind ik de sfeer in de salon zeer aangenaam en ontspannen.
Kortom: elk bezoek aan salon Sirène is weer een geweldige ervaring!’

Irene: flebologie
De sfeer is heel ontspannen en prettig. Er is goede begeleiding en de arts legt goed uit wat hij gaat doen. Er werd ook tijdens de behandeling gecheckt of het goed met mij ging, wat ook zo was.

Jessica: huidverbetering
Met mijn huidprobleem ben ik al overal geweest. Van dermatoloog tot huidtherapeute. Pijnlijke behandelingen heb ik ondergaan en de meest vreselijke medicijnen heb ik geslikt. Zonder veel resultaat overigens. Toen ik naar Berkel verhuisde, zocht ik een schoonheidsspecialiste. Aan Bianca vertelde ik via de telefoon over mijn symptomen. Aan de hand daarvan wist zij me te vertellen wat de oorzaken waren en hoe zij die op kon lossen. Dus zonder mij (en mijn huid) ooit te hebben gezien, wist zij wat er aan de hand was. Dat gaf mij zo veel vertrouwen dat ik meteen een afspraak heb gemaakt.
Nu – zes jaar later – kom ik nog steeds graag bij Bianca. Naast het feit dat het er altijd heel gezellig is, heeft Bianca heel veel kennis van zaken en stemt ze de behandelingen af op je situatie. Toen ik zwanger was, paste Bianca de behandelingen aan en nu ik aan het ontzwangeren ben, doet ze dat ook. En het allerbelangrijkste: mijn huid heeft er nog nooit zo goed uitgezien.

Een tevreden klant: laseren schimmelnagels
Voorafgaand aan mijn eerste bezoek aan Schoonheidssalon Sirène voor een behandeling tegen schimmelnagels, durfde ik al ruim een jaar niet meer op blote voeten in het openbaar te verschijnen. Ik heb de afgelopen jaren allerlei middeltjes, zalfjes en crèmes, geprobeerd maar niets hielp me af van die afzichtelijke nagels. Tot ik in februari besloot om een aantal laserbehandelingen te ondergaan. Een gevoelige behandeling, dat wel, maar kortdurend en zonder bijwerkingen.

Nu, 3 behandelingen verder en in de warmste dagen van het jaar, heb ik voor het eerst sinds lange tijd de stap durven nemen om in mijn slippers naar buiten te gaan! Wat een bevrijding! Hoewel het resultaat nog niet is wat het zijn moet, zie ik dat de onderste helft van mijn nagel gezond uitgroeit. In kleine stapjes zie ik de afgebrokkelde nagel kleiner worden en hoop ik over een aantal maanden weer met volledig gezonde nagels over straat te kunnen. Bianca, Salon Sirène en dr. De Zeeuw bedankt voor de effectieve behandeling, de vriendelijkheid en professionaliteit!!!!

Sandra: flebologie
Ik heb de behandeling als heel prettig ervaren. Deskundig en ontspannen. Fijn ook dat alles in een keer kon en dat zonder ziekenhuissfeer. Echt een aanrader.

Joke: huidverbetering
Een behandeling bij schoonheidssalon Sirène is altijd weer een avondje genieten, waar ik keer op keer naar uit kijk. Pure verwennerij met geweldige producten en daarbij ook altijd nog een heerlijke massage om het af te maken. Mijn huid heeft er nog nooit zo goed uit gezien en elke keer komen er weer leuke, nieuwe behandelingen en mooie producten bij. Altijd volgt een deskundige uitleg over wat de behandeling inhoudt en wat het voor je huid doet. De T-away heeft al menig oneffenheidje weggewerkt en de nieuwe Diamant Dermabrasie heeft mijn huid een geweldige oppepper gegeven. Ik kan de behandelingen van Bianca van harte aanbevelen, je gaat je steeds jonger voelen!

Nicole: huidverbetering
In 2009 ben ik bij Salon Sirène begonnen met een behandeling die mij cadeau werd gedaan. Sindsdien ben ik niet meer weggegaan bij Salon Sirène! De behandelingen worden altijd aangepast op mijn huid en zijn dus elke keer anders of net iets anders. Ook heeft Bianca altijd goede tips in de verschillende tijden van het jaar. Ontzettend belangrijk voor mij is dat ze ook heel veel kennis heeft hoe de huid in elkaar zit, wat er in de producten zit die ze gebruikt en wat de producten doen. De massages tijdens de behandeling zijn top! Helemaal tevreden dus!’

Belinda: huidverbetering
In het jaar 2004 kwam ik bij Salon Sirène . Zo maakte ik kennis met de produkten van Janssen Cosmeceutical .  Prachtig huidverzorgingsmerk. In 2008  ging Bianca met  huidverbeteringsmerk LOOkX Skincare werken. Hiermee kon ik mijn huidprobleem echt aanpakken. Namelijk  de pigmentatievlekken in mijn gezicht die zeer aanwezig waren. Door middel van haar behandelplan en zeer intensief en trouw thuisgebruik, is mijn pigmentatie weg op een klein plekje na aan de zijkant van mijn gezicht. Dit is niet te zien omdat mijn haar hierover valt. Wat een prachtig produkt is LOOkX Skincare en wat een vakmanschap.  Ik moet wel zeggen, dat ik de behandelingen consequent onderga en zeer trouw ben in het gebruik van de  produkten. Resultaat:  pigmentatie is verdwenen, gladde huid en betreft huidleeftijd jaren stilgestaan. De producten voelen heerlijk aan en zijn zuinig in gebruik.

Wat ik ook zo prettig vind,  is dat Bianca precies vertelt hoe het met de huid is en inspring op wat de huid soms door weersomstandigheden of persoonlijke omstandigheden nodig heeft.  En dit alles in een rustige, ontspannen salon. Verder doet ze veel cursussen, blijft op de hoogte van de laatste ontwikkelingen door middel van dermatologische vakbladen en binnenkort hoopt ze een aangepaste opleiding dermatologie te hebben afgrond. Een opleiding voor medisch schoonheidsspecialiste.  Haar advies is altijd oprecht, het beste voor de huid en geheel vrijblijvend. Ik  moet altijd een stukje reizen met de auto ( 1 uur) maar heb het er altijd graag voorover. Ik wil mijn huid graag zo in topconditie  houden.