Spataderen wegspuiten (scleroseren)

Voor diverse medische specialisaties werkt Salon Sirène samen met Dr. De Zeeuw. Hij voert de behandelingen 1x per 4 weken uit in Salon Sirène. Hierdoor zijn de medische behandelingen nu ook mogelijk bij u om de hoek.

De eerstvolgende data zijn: donderdag 13 juni en 8 augustus. Klik hier om direct een afspraak te maken.
Afspraken die 48 uur of korter voor de betreffende afspraak worden afgezegd door de cliënt/patiënt, of zonder dat de cliënt/patiënt verschijnt niet worden afgezegd, kunnen bij de desbetreffende in rekening worden gebracht. Behoudens tegenbewijs strekt de administratie van de behandelaar tot het volledige bewijs dat de bewuste afspraak is gemaakt. Indien er alleen een consult gepland stond zullen de kosten 50 tot 70 euro bedragen, afhankelijk van de gereserveerde tijd.
Prijzen zijn zonder verwijskaart / zonder medische indicatie.
NB: Wij beschikken over een mobiel pinapparaat. Je kunt dus altijd met jouw pinpas betalen!
Zie ook onze algemene voorwaarden.

Sclerocompressietherapie (wegspuiten van adertjes) is geschikt als behandeling van kleine en middelgrote spataderen. Het is een eenvoudige en weinig belastende ingreep, waarbij door het geven van kleine prikjes een vloeistof (Aethoxysclerol) in de ader wordt geïnjecteerd. Hierdoor gaat, in combinatie met het kortdurend (3-7 dagen) dragen van een verbandkousje, de ader dicht  zitten. Na verloop van een 6-10 weken verdwijnen de aderen.
Soms bemerkt u een bloeduitstorting of een bruine verkleuring die na enkele maanden zal verdwijnen. Tijdens het dragen van de kous kunt het been niet nat maken en mag u niet sporten. Een eenmalige behandeling is vaak niet voldoende; meestal dient u een aantal keren (1-2 keer) terug te komen.

Scleroseren is onverzekerde zorg en wordt in geen enkel  ziekenhuis of kliniek vergoed.

Kosten behandeling: (klasse C0,C1 en C2)

Intakegesprek€ 50,00
Eerste consult, duplexonderzoek zonder behandeling€ 175,00
Eerste behandeling per been€ 150,00
Eerste behandeling 2 benen€ 220,00
Elke vervolgbehandeling per been€ 125,00
Elke vervolgbehandeling 2 benen€ 175,00
Eerste consult, duplexonderzoek en eerste behandeling 1 been€ 300,00
Eerste consult, duplexonderzoek en eerste behandeling 2 benen€ 360,00
Kous€ 20,00

Bovenstaande bedragen dienen direct per pin of contant te worden afgerekend.