Skin for Skin is een Dutch made 100%natuurlijk viscollageen. Collageen is de belangrijkste bouwsteen van onze huid en een lichaamseigen stof. Het zorgt ervoor dat de huid stevig en elastisch is. Helaas is het een gegeven dat na het 25e levensjaar de hoeveelheid collageen afneemt. Hoe mooi is het dat we met deze supplementen bouwstoffen aanleveren om de huid en het lichaam van binnenuit te versterken! Door de unieke combinatie van natief viscollageen en vitamine C, zorgt Salon Sirène met de Skin for Skin supplementen voor een optimale kwaliteit, het aanvullen en behouden van de bouwstenen van onze collageenstructuur en onze huid.

Klik hier voor meer achtergrond informatie over de Skin for Skin producten.

Hieronder vind je de Skin for Skin producten die je via het formulier onderaan de pagina kunt bestellen (Skin for Skin is helaas niet te bestellen via de webshop). De levertijd bedraagt 1-3 dagen. Gratis verzending bij besteding vanaf 45,00.

VIScollageen voor de huid met Vitamine C
Door afname van het collageen in de huid ontstaan er rimpels, de stevigheid verandert en de effecten van buitenaf hebben een grotere invloed. 1 capsule per dag op de nuchtere maag in de ochtend. Na 20 minuten eten of drinken.

 • VIScollageen 30 stuks: € 25,95
 • VIScollageen 60 stuks: € 47,90
 • VIScollageen 90 stuks: € 65,85

VIScollageen voor het haar met mineralen en vitamine
Bevat iets minder collageen, maar is aangevuld met biotine, seleen en zink voor behoud van normaal, glanzend haar en de haargroei. Tevens houdt zorgt het ervoor dat het haar sterk en in goede conditie.

 • VIScollageen 30 stuks: € 25,95
 • VIScollageen 60 stuks: € 47,90
 • VIScollageen 90 stuks: € 65,85

Herbal tea blend
Start de dag met deze heerlijke kruidige OCHTENDthee met de kruiden: zoethout, klit, gember, wortel ,venkel, kaneel, paardenbloem kurkuma, kruidnagelbloesem, salie, paprika, jeneverbessen, anijs. Heerlijke ochtend verwennerij voor je darmen. Een tot twee koppen van 300 ml in de ochtend is voldoende (water net van de kook af).

€ 5,95

Tea Amo berry tea blend
Warme antioxidanten thee voor na het avondeten. Kruip met een dekentje op de bank en geniet van de witte en groene thee, verbeneblad, lemongrass, lemon, mirte , zwarte bessen, rode rozenbloesem, zonnebloembloesem, rode bessen. Twee warme koppen van 300 ml in de avond is voldoende (0water net van de kook af).

€ 5,95

 

Bestelling plaatsen

  VIScollageen huid: 25,95 (30 stuks)

  VIScollageen huid: 47,90 (60 stuks)

  VIScollageen huid: 65,85 (90 stuks)

  VIScollageen haar: 25,95 (30 stuks)

  VIScollageen haar: 47,90 (60 stuks)

  VIScollageen haar: 65,85 (90 stuks)

  Herbal tea blend: 5,95

  Tea Amo berry tea blend: 5,95