Terug naar het overzicht

Wat zijn eerlijke producten?

Elk mens is van zichzelf uniek. Dat mag gezien worden en je kunt dit versterken door je zelf er op je mooist uit te laten zien. Door kleding, haar, maar zeker ook door de huid. Met een mooie huid voel je je prettiger en zelfverzekerder. Alleen dit gaat niet vanzelf. De huid is een levend weefsel dat van binnen én van buiten verzorgd moet worden.

Van binnen door ontspanning, voldoende water, fruit, groente en met soms een extra verantwoord vitamine complex. Van buiten door eerlijke produkten te gebruiken. Dit zijn producten die klinish zijn getest, doen wat ze zeggen, de huid stimuleren, activeren, beschermen en (veroudering) vertragen op de juiste manier in de juiste huidlagen. Dit kan met de producten die ik in de salon gebruik van LOOkX Skincare.

De filosofie van oprichtster Cindy van LOOkx Skincare is: op een eerlijke manier producten ontwikkelen die inspireren en motiveren om het mooiste uit jezelf te halen, elke dag opnieuw. Producten die wetenschappelijk zijn bewezen door middel van uitgebreide, klinische testen.

Mijn filosofie is hetzelfde. Een mooie huid krijg je niet vanzelf. Graag bekijk ik uw huid, bedenk ik hoe deze te stimuleren, te verbeteren en te beschermen. Door een plan te maken ziet u de huid stralen, mooier worden op een natuurlijke manier. Elke dag moet een feestje zijn om de heerlijke producten van LOOkX Skincare te gebruiken. Op een professionele manier het beste van de huid naar boven halen, zodat een ieder op zijn eigen manier een prachtige huid heeft, dat is mijn motto. Dit is voor een ieder mogelijk met salontreatments van 45 minuten tot langere, ontspannende behandelingen van 90 minuten.

 

 

Deel dit!