Terug naar het overzicht

Vanaf 8 juli nieuwe behandelingen bij Salon Sirène

In samenwerking met LOOkX skincare ga ik vanaf 8 juli werken met een nieuwe indeling qua behandelingen. Dit betekent dat het voor u overzichtelijker wordt en ik nog effectiever met uw huid aan de slag ga. Aan de hand van een Personal skin plan (een persoonlijk huidverbeteringsplan met uw huid doelstellingen) gaan we samen het beste uit uw huid halen.

Wat verandert er:

 • Er komen behandelingen voor specifieke doeleinden zoals voor de vochtarme huid, de vermoeide, gestreste huid, voor de huid met verkleuringen, voor de acne huid en voor de gevoelige huid.
 • De Quick fix behandelingen duren 45 minuten en zijn ideaal voor kuurverbanden en een goede behandeling voor lager budget dus voor iedere portemonnee toegankelijk.
 • De Regular routine behandelingen duren 60 minuten. Dit zijn hoge effectieve behandelingen in relatief korte tijd.
 • De Take your time behandelingen duren 90 minuten. Dit zijn hoge effectieve behandelingen gecombineerd met derma effect massages, aangepast aan het huidtype.
 • De upgrades gaan voortaan Power Boosters heten. Denk hierbij aan lifting hyaluronic acid patches, een collageen maskers, anti-ageing masker, peeling en lip masker.
 • Vanaf 8 oktober ondergaat u de behandelingen liggend op een verwarmde wellnessbank.
 • Vanaf 8 oktober komt er een testbar in de salon, waar u producten kunt testen, ruiken en voelen.
 • Kuurverbanden zijn mogelijk met Quick fix behandelingen. Een keer in de week gedurende vier tot zes weken korte effectieve behandeling voor snel en intensief resultaat. Bij voorkeur in het voor- en najaar.
 • Vanaf oktober is Salon Sirène ook 1 zondag per maand geopend van 10.00 tot 15.00 uur.

Wat blijft er:

 • Meer dan 16 jaar kennis, ervaring en passie om het beste uit uw huid te halen
 • LOOkX Skintechnology
  LOOkX werkt met de allerhoogste percentages geconcentreerde werkstoffen. De effectiviteit van een product kan daarmee tot wel 50x versterkt worden! LOOkX Skintechnology combineert innovatieve plantstamcel therapie met peptides, waardoor de stoffen huideigen worden. Hierdoor kunnen ze doordringen tot de diepere huidlagen, en worden de producten extreem goed opgenomen.
  Het product doet direct zijn werk, maar werkt ook de hele dag door! En dat is natuurlijk heel belangrijk voor o.a. pollution bescherming en anti-ageing.
  Het LOOkX laboratorium staat in Zwitserland en heeft eco-cert certificering. De unieke huidverzorgende make up maakt het assortiment compleet.
 • Plantstamcellen
  LOOkX Skincare maakt gebruik van verschillende plantstamcellen in haar producten, onder andere van tomaten, druiven, frambozen en de cactusvijg. Deze cellen komen in elke plant voor en hebben als unieke eigenschap dat ze zichzelf kunnen vernieuwen. In de huid werken ze op verschillende manieren en kunnen ze voor meerdere doeleinden worden ingezet. Zo beschermen ze bijvoorbeeld de huideigen volwassen stamcellen door hun omgeving in optimale conditie te houden.
  De plantstamcellen die LOOkX in haar skincare gebruikt zijn zeer geconcentreerd, waardoor ze goed in de verschillende huidlagen worden opgenomen en effectief hun werk kunnen doen. Vaak worden er peptiden aan toegevoegd om ze nog dieper in de huid te laten dringen.
 • Peptiden
  Om dit soort werkstoffen op de juiste manier in de huid te krijgen, bevatten alle LOOkX Skincare producten peptiden – moleculen – die uit korte ketens aminozuren bestaan. Peptiden werken als geleiders van actieve ingrediënten, waardoor deze in de diepere huidlagen terecht komen.

Klik hier voor de Skin treatment card. Hierop vindt u alle informatie over de nieuwe behandelingen.

Deel dit!