Terug naar het overzicht

Tijd voor jezelf

Tijd voor jezelf is belangrijk. Reserveer de badkamer eens voor een half uur, doe je mobiel uit, zet een fijn relaxend muziekje en steek een geurkaars aan. Jouw spa@home momentje kan nu beginnen met dit heerlijke product van LOOkX: time stop oil.

Reiniging
Het weer is guur en de huid wordt hierdoor vaak wat droger en gevoeliger. Een prettig, multifunctioneel reinigingsproduct voor een droge huid is LOOkX Amazing cleansing balm. Zodra deze reiniger in contact komt met de huid, verandert de balmtextuur in een verzorgende olie die je huid gehydrateerd en hersteld achterlaat. Het product is ook te gebruiken als masker, pure verwennerij!

Voor het reinigen van de vettere huid is LOOkX Derma daily cleanser de perfect partner. De olie- en alcoholvrije formule helpt puistjes en ontstekingen te voorkomen en verminderen zonder de huid uit te drogen. Na het afspoelen voelt de huid zijdezacht en schoon aan.

Vervolg de routine met LOOkX Cleansing mousse. Gebruik het product eens op andere wijze en doe 4 à 5 pompjes in een bakje. Klop de mousse op met de LOOkX Foundation brush tot je een luchtige mousse krijgt. Let op: breng de opgeklopte mousse direct rijkelijk aan om de textuur te behouden. De krachtige werking van het product zal te voelen zijn, een echte beleving.

Voeding
Om de huid intensief te voeden kun je LOOkX Time stop oil gebruiken. Met dit product ervaar je een fijne geursensatie. Twee manieren waarop je het product kunt gebruiken voor een spa@home moment:

  1. Neem 3 druppels tussen je handen en wrijf deze goed tegen elkaar aan. Dankzij de wrijving wordt de olie wat warmer en knappen de geurmoleculen. Breng beide handen naar je gezicht toe en adem een aantal keer diep in en ervaar de impact van de ontspannende geur.
  2. Neem een bak met goed heet/stomend water. Voeg nu 5 druppels LOOkX Time stop oil toe. Stoom je gezicht gedurende 5-10 minuten met een handdoek over je hoofd heen. Het stomen stimuleert de bloedcirculatie, opent je poriën en ruikt ook nog eens fantastisch.

Let op: doe dit niet als je een gevoelige, hoog reactieve huid of couperose hebt.

Peeling
LOOkX Vitamin cocktail scrub is een scrub en verzorging in één. Dankzij de zachte luffa wordt de huid gereinigd en worden de bovenste verhoorde huidcellen verwijderd. De scrub heeft een intensieve verzorgende werking doordat er kleine gekleurde (groene, rode en gele) vitaminebolletjes (vitamine A, E & C) openbreken tijdens het inmasseren. Je huid ziet er meteen frisser, gladder en gezonder uit.

Masker
Breng na de peeling een ontspannend masker aan dat bij jouw huid past.Om een droge huid te hydrateren en te liften kun je het LOOkX H2O Lift face mask gebruiken. De vorming van schadelijke vrije radicalen wordt tegengegaan, beschadigde cellen worden gerepareerd en in het hart van de cel vindt maximale hydratatie plaats. Hierdoor stijgt zowel het vochtgehalte in de huid, als het energiepeil van elke cel.
Tip: Pak er een kop thee met honing bij, wist je namelijk dat er honingextract in het H2O masker zit?

Om de vermoeide/geïrriteerde huid te verkwikken en kalmeren kun je het LOOkX O2 Relax eye & face mask gebruiken. De formule verstevigt de celwanden, laat het zuurstofgehalte in de cellen stijgen en brengt vocht naar de juiste plaatsen om het daar vervolgens vast te houden. In tegenstelling tot veel andere maskers mag het O2 Relax Eye & Face Mask gewoon op de oogcontour worden aangebracht. Weg vermoeide blik!
Tip: Pak er een fruitig glas rode wijn bij, wist je namelijk dat er extract van de Merlot druif in het O2 masker zit?

Perfecte aanvulling
Om het heerlijke spa@home moment af te sluiten, zijn LOOkX Moisture serum en LOOkX Moisture daycream de perfecte aanvulling. De producten geven de huid een frisse hydratatie boost en worden in de diepe huidlagen opgenomen. Breng het LOOkX Moisture serum aan op het gelaat, hals en decolleté. Wanneer het serum in de huid is geabsorbeerd, kun je LOOkX Moisture daycream aanbrengen. Op deze manier kunnen beide producten optimaal hun werk doen voor een prachtig eindresultaat!

Neem wat vaker de tijd om een spa@home moment te creëren om maximaal te genieten en je te ontspannen, bijvoorbeeld na een drukke dag!

Deel dit!