Terug naar het overzicht

Preventiemaatregelen coronavirus update 17 maart

Ook ik volg het nieuws op de voet en daarom heb ik vanuit maatschappelijk verantwoord oogpunt besloten de salon niet te sluiten, maar tot 6 april tijdelijk geen behandelingen meer uit te voeren. Aankomende dagen zal ik met een ieder contact opnemen om gemaakte afspraken te verzetten. Tot die tijd ontvang je wellicht nog afspraak herinneringen in de mail, deze mag je negeren.

Ik ben wel bereikbaar voor huidadvies via skype. Graag aanmelden via mail of app wanneer er contact gelegd kan worden.

Je kunt telefonisch of via de mail de producten gewoon blijven bestellen en ophalen. De tasjes hangen in de tuin voor je klaar, met jouw naam erop. Indien nodig kan ik de producten ook langs komen brengen.

Uiteraard is het mogelijk om alvast een afspraak in te plannen voor een later moment. Ik volg de ontwikkelingen op de voet.

De tijd die voor mij nu vrijkomt ga ik gebruiken om mij nuttig te maken in het ziekenhuis of op een andere plek waar ik kan ondersteunen.

Tot slot nog een persoonlijk advies. Slik dagelijks de meer dan maximale hoeveelheid vitamine c naast je fruit en groente zoals kiwi en paprika. Ik slik 4000 mg vitamine c per dag 365 dagen per jaar en ben nooit verkouden of griep. Geen complex met vitamine c erin maar puur vitamine c. Het helpt niet als je al ziek bent maar wel ter voorkoming en om zo je immuunsysteem te verhogen. De vitamine c die teveel is plas je uit. Dit is gebaseerd op persoonlijke ervaring.

In goede gezondheid en hopelijk tot snel in de salon,

Bianca de Schipper
Salon Sirène

—————-

Ook ik ben mij zeer bewust van de maatregelingen die genomen moeten worden om verspreiding van het coronavirus te voorkomen. De salon blijft echter gewoon open. Mocht je een behandeling gepland hebben en ziek zijn, neem dan contact met mij op via info@salonsirene.nl of 06-15884272. Hieronder vind je belangrijke informatie over belangrijke voorzorgsmaatregelingen. Echter de maatregelingen in dit artikel neem ik in de salon ook in geval van een griepepidemie. Jouw huid en jezelf zijn dus in veilige handen bij huidinstituut Salon Sirène.

Mijn PERSOONLIJKE ADVIES. Slik dagelijks de meer dan maximale hoeveelheid vitamine c naast je fruit en groente zoals kiwi en paprika. Ik slik 4000 mg vitamine c per dag 365 dagen per jaar en ben nooit verkouden of griep. Geen complex met vitamine c erin maar puur vitamine c. Het helpt niet als je al ziek bent maar wel ter voorkoming en om zo je immuunsysteem te verhogen. De vitamine c die teveel is plas je uit. Dit is gebaseerd op persoonlijke ervaring.

Producten ophalen
U kunt uw producten gewoon ophalen. De tasjes hangen achter in de tuin met de producten erin op naam. Nieuwe producten nodig? Stuur een app, bel of mail en de producten hangen klaar.

 

Deel dit!