Terug naar het overzicht

Uw huid in veilige handen. Pregnancy glow treatment

Tijdens de zwangerschap kunt u gezegend zijn met een zogenaamde ‘pregnancy glow’. Een stralend, glanzend en egaal gelaat. Soms hebben de hormonen de overhand en zijn er wel de nodige huidproblemen in de vorm van een onrustige, overgevoelige of sterk vochtarme huid,  al dan niet gepaard met stress in het lichaam. Salon Sirène heeft een Pregnancy glow treatment voor u samengesteld. Veilige huidverbetering om de huid in balans te brengen en te houden in een oase van rust, ontspanning en stilte.

De pregnancy glow treatment kost € 82,00 en is inclusief:

  • Huidanalyse met advies voor thuis
  • Hydraterende cleansing met ontspannende massage technieken
  • Vitamin cocktailscrub
  • Enzymatische peeling
  • Epileren en verwijderen oneffenheden
  • Oogmassage met oogmasker
  • Proffesional wet mask aangepast aan de huidconditie
  • Afsluitend met serum en crème en bescherming tegen spf, blauw licht, ozon en fijnstof ter voorkoming van pigmentatie
  • Tijdens de het masker krijgt u een aangepast hoofdhuid, hand en voet massage

De behandeling is aan te passen aan uw behoefte en kan in overleg worden ingekort, maar ook worden verlengd met een heerlijke massage.

Upgrade
Ontspanningsmassage € 15,00

 

 

 

 

BLOG: Zwanger met een stralende huid. Helaas niet voor iedereen weggelegd.

Zwanger met een stralende huid, de pregnancy glow. Eh………….. ik niet, bij allebei mijn zwangerschappen had ik een vochtarme huid en wat onregelmatigheden. De balans was ver te zoeken zal ik maar zeggen. Een zwangerschap doet niet alleen veel met je lichaam, maar ook met de huid. Soms zorgen hormoonschommelingen ervoor dat mensen met huidproblemen een prachtige huid krijgen, maar heel veel vrouwen krijgen juist een onrustige huid tijdens de zwangerschap in de vorm van puistjes, vlekjes, jeuk, couperose, pigmentatie en te weinig vocht.
Na de zwangerschap gaat de huid er vaak dof en vermoeid uitzien. De huidbarrière wordt vaak wat zwakker, waardoor allergenen, irriterende stoffen en bacteriën de huid indringen.
Slaap tekort en misschien wat stress geeft de huid alle ruimte voor irritaties.

Enkele huid ongemakken tijdens de zwangerschap zijn:

PUISTJES
Door de verhoogde talgproductie tijdens de zwangerschap kunnen poriën verstopt raken. De een krijgt hierdoor juist een prachtige glow, terwijl de andere huid juist puistjes krijgt. Gebruik geen scrub, want de huid is kwetsbaar en er kunnen dan juist beschadigingen komen. Gebruik een enzymatische peeling voor de huid. Deze peeling weekt de dode huidcellen los zonder schade aan te brengen. Als de huid er behoefte aan heeft, dan is het mogelijk met een fruitzuur te werken. Dit kan met de fruitzuur (polish pads en Bio Active Peel) van LOOkX Skincare. Deze kan zo worden gemaakt dat de veiligheid is gegarandeerd. Alleen het is dan een absolute must om niet in de zon te komen met de huid die aankomende week, om pigmentatie stoornis te voorkomen. De PH waarde van de huid moet ook weer worden hersteld. Dit is mogelijk door de skin multitasker van LOOkX Skincare. De talg reduceren en het vochtgehalte verhogen is mogelijk door middel van de solution cream van LOOkX Skincare.

VLEKKERIGE, ONRUSTIGE HUID MET PLEKJES, VLEKJES EN BULTJES DIE KOMEN EN GAAN
De huid is door de hormoonschommelingen totaal uit balans en kan zich niet snel genoeg herstellen. Gevolg is dat de opperhuid kwetsbaar wordt en doordringbaar voor bacteriën. De huidflora is uit balans. Dit houdt in dat de huid moet worden hersteld en meer in balans moet worden gebracht, en meer weerstand moet krijgen. Mild reinigen en exfolieren met amazing cleansing balm en enzymatische peeling. Gebruik balance oil voor weerstand verhoging en balance cream zodat de opperhuid wordt gesloten. Hierdoor kunnen bacteriën niet door de opperhuid komen. De balance cream sluit de huid niet af. Bij afsluiten van de huid worden functies van de huid stilgelegd en niet meer gestimuleerd en dat is uit den boze. De huid moet in balans gebracht worden en gestimuleerd worden in haar eigen huidfuncties.

JEUK
Sommige dames ervaren jeuk in het gelaat, maar ook op het lichaam. Dit komt omdat de lever wat meer moeite heeft galzuren af te voeren. De galzuren die dan in het bloed komen kunnen de zenuwuiteinden prikkelen. Gebruik voor het gelaat de skin multitasker van LOOkX, deze zet de PH waarde weer op 5.2 , hydrateert en reduceert de jeuk . Met 4 druppels balance oil krijgt de huid weer weerstand en de balance cream zorgt dat de opperhuid 12 uur wordt beschermd. Voor het lichaam gebruik je een hydraterende bodylotion. Wordt de jeuk echt heel heftig ga dan even langs de huisarts of bespreek het met je verloskundige.

STRIAE
Striae is lastig te voorkomen. Door het groeien van de baby scheurt het opper- en onderhuidsbindweefsel. Hoe jonger de huid hoe groter de kans op scheuring, omdat de huid nog niet oprekbaar is. Het enige wat je kan doen is hydrateren en blijven smeren en duimen dat het niet gebeurt.

ZONBESCHERMING
Vervelende pigmentatie is mogelijk tijdens de zwangerschap. Deels wordt dit veroorzaakt door hormonen, maar ook door de zon. Doordat sommige cellen meer pigment gaan produceren kunnen pigmentvlekken (melasma) ontstaan. Vaak op het voorhoofd, de wangen, onder de ogen en rondom de mond. Gebruik 365 dagen per jaar zonbescherming. Ook als het bewolkt is of winter is. De stralen zijn sterk en de huid is kwetsbaar. Gebruik na de verzorging de PRIMER 4 in 1 van LOOkX. Bescherming tegen zonnekracht dus de UVA en UVB bescherming maar ook tegen ozon, fijnstof en blauw licht. Want ook ozon en blauw licht kunnen de melanocyte beschadigen. Schijnt de zon, dan dien je elke 2 uur te smeren met de sun fluid. Draag een hoed en zonnebril en blijf uit de zon. Pigmentatie vlekken kunnen na de zwangerschap verdwijnen, maar dat is vaak niet het geval. Gebruik als crème de vitamine c cream met hoge concentratie ingekapselde vitamine c van Janssen cosmeceutical. De vlekken kunnen wat oplichten. Gebruik vitamine A zuur tijdens de zwangerschap. Indien nodig zijn er na de zwangerschap verschillende technieken om de pigmentvlekken of melasma te verwijderen of te verminderen. Deze kunnen variëren van hoge fruitzuren (derma miracle peeling van LOOkX) tot BBL en lasertechnieken.

ONRUSTIGE VOCHTARME HUID
Omdat de huid snel vochtarm wordt is de opperhuid niet goed gesloten. Hierdoor kunnen er snel bacteriën gaan irriteren. Bescherm de huid met een moisturizer. Zowel in de vorm van serum (moisture serum van LOOkX diep in de huid) als wel op de opperhuid met de moisture boost cream van LOOkX.

GESPRONGEN ADERTJES IN GELAAT EN BENEN
Tijdens de zwangerschap is er een toename van de hoeveelheid bloed. Hierdoor krijg je de prachtige pregnancy glow, een prachtige blos van het gelaat. Bij sommige vrouwen zijn er kleine rode sterretjes of puntjes in het gezicht (spider neavi) en soms couperose. Na de zwangerschap trekt dit vaak weg, maar soms blijft het toch zichtbaar. Ze zijn hardnekkig maar maak je geen zorgen. Na de bevalling en borstvoeding is dit gemakkelijk te verwijderen met de T away d.m.v. coagulatie.

Door en de toename van de hoeveelheid bloed en gewichtstoename kunnen er op de benen aderen zichtbaar worden. Na de zwangerschap is het mogelijk deze te laten verdwijnen door middel van sclerosecompressie therapie. Dr De Zeeuw (fleboloog en cosmetisch dermatoloog) kan deze behandelen.

Conclusie: zorg goed voor jezelf en je huid tijdens de zwangerschap. Verzorg en bescherm de huid met alleen de hoogste kwaliteitsproducten, eet gezond, slaap voldoende en drink veel. Massages kunnen stress verminderen en rust brengen in lichaam en geest. Een schoonheidsbehandeling is in deze bijzondere periode een must voor het gelaat. Hou daarmee de balans voor de huid, lichaam en geest en geniet optimaal van je zwangerschap.

Deel dit!