Terug naar het overzicht

Nieuwe behandeling: Intense skin improvement boost

Een fantastische seizoensbehandeling voor het voorjaar waarbij de huid zeer diep gereinigd wordt. De behandeling geeft een boost aan de huid door de drievoudige peelings en het dubbele masker. U kunt deze behandeling uitbreiden met een heerlijk ontspannende massage. Daarnaast kunt u het effect nog verder verbeteren door thuis door te gaan met de bootcamp box bestaande uit maskers en balance oil gedurende 14 dagen.

Behandeling:

  • Reiniging d.m.v. Amazing cleansing balm met speciale massagegrepen gevolgd door reiniging met de derma daily cleanser op basis van glycolzuur 3%
  • Drie keer een diepte reiniging met de polish pads en de derma effect miracle peel. In de laatste minuten wordt de peeling versterkt met de vitamine cocktail scrub
  • Twee maskers: het prof rejunavation mask gevolgd door het O2 face mask gemengd met de balance oil. Het laatste masker wordt heerlijk ingemasseerd
  • De behandeling wordt afgesloten met een crème en sun protector

Kosten: 90,00 (70 minuten/ excl. massage) en 110,00 (95 minuten / incl. een massage)

 

 

 

 

Bootcamp box:

U kunt de behandeling thuis voortzetten met behulp van de bootcamp box. Met deze box kunt u thuis een kuur van 14 nachtmaskers uitvoeren. Op de box staat het schema afgebeeld met de verschillende stappen voor het thuisgebruik. Het resultaat: een stralende en gezonde huid.

Wat zit er in de box:

  • O2 Relax eye & face mask 50 ML: LOOkX O2 Relax eye & face mask verkwikt en kalmeert de vermoeide huid en brengt direct het vochtgehalte op pijl. Bovendien vermindert het lijntjes en verslappingen door een slimme mix van innovatieve en direct effectieve ingrediënten.
  • Amazing cleansing balm 50 ML: LOOkX Amazing cleansing balm is een luxe reinigingsbalm die op 4 manieren te gebruiken is. Tijdens het 14-daagse LOOkX Skincare zet je de balm in als nachtmasker. Het resultaat na een nacht slapen met dit unieke product is een superzachte en egale huid. Droge plekjes zijn verdwenen.
  • Balance oil 5 ML: LOOkX Balance oil behandelt eventuele roodheid (van o.a. couperose) en zorgt ervoor dat het wordt verminderd. Het product brengt de huidconditie in balans.

Kosten: 74,90

Deel dit!