Terug naar het overzicht

Nieuw: Vitamine C Bootcamp, mijn super power!

Wat is jouw super power? Vitamine C is de mijne!
Doe mee aan de Bootcamp bestaande uit Vitamine C Peeling, Vitamine C mask en balance oil. Vier weken lang maak je combinaties met bovenstaande producten. Hoe? Staat allemaal stapsgewijs uitgelegd en heel simpel op de prachtige bootcamp doos.

Bijvoorbeeld: de ene dag de peeling en daarna de Vitamine C mask. De volgende dag ga je met de vitamine C mask slapen en daarover de oil. Na drie dagen de Vitamine C peeling met oil, etc. Zo maak je thuis je eigen beauty arrangement. 

Zo tover jij je huid om tot een stralende gezonde en strakke huid. Dit alles op basis van Vitamine C dat o.a. verantwoordelijk is voor vorming van collageen (bindweefsel), het verminderen van acne en pigmentvlekken en het werkt positief op rosacea. Daarbij komt dat Vitamine C een antioxidant is en UV schade kan beperken. What’s not to love?

De Peeling en mask blijven in het assortiment, maar de combinatie “bootcamp” is zolang de voorraad strekt. Je kan me een mail sturen om te reserveren. Er zijn nog enkele over. Geleverd vanaf 5 augustus!

Prijs: normaal € 126,75 nu € 99,00

Deel dit!