Terug naar het overzicht

Nieuw: thee om de huid van binnenuit te ondersteunen

Om de huid van binnenuit te ondersteunen verkoopt Salon Sirène sinds kort twee heerlijke theeën op basis van kruiden en bessen.

Tea Liscious is een heerlijke herbal tea blend oftewel kruidenthee en zorgt voor reiniging van de darmen. Deze thee bestaat uit zoethout, kaneel, klit, gember, paardenbloem, wortel, venkel, anijs, jeneverbessen, koriander, paprika, peterselie, salie, kurkuma en kruidnagelbloesem. Laat je verwennen door de ingrediënten, de(ze) smaak is TEA-LICIOUS.

De andere thee heet Tea-Amo en is een berry tea blend oftewel thee op basis van oa bessen voor anti-ageing. Een heerlijke thee met bessen en: witte thee, groene thee, verbeneblad, lemongrass, aroma, lemon mirte, zwarte bessen, rode rozenbloesem, zonnebloembloesem, rode bessen. Een luxe thee die ook nog eens heerlijk smaakt? Tea-amo!

Tip: beide theeën zijn ook heerlijk om koud te drinken!

 

 

 

 

 

 

 

Hoe te gebruiken?
Drink de kruidenthee dus de Tea Liscious in de ochtend als eerste en neem je tweede kopje thee de Tea-Amo na ongeveer een uurtje. Na het avondeten kan dit worden herhaald. Je reinigt dus eerst de darmen waardoor de anti-oxidanten die in de Tea Amo zitten volop kunnen worden opgenomen.

Is dit wat te veel! Dat kan. Doe dan alleen in de ochtend de Tea Liscious en in de avond na het eten de Tea Amo.

Geniet ervan!

Prijs: € 9,95

HEALTHY SKIN BEAUTY TIP:

Naast dat je onze thee en collageen capsules apart in kunt nemen, kun je ze ook heerlijk combineren in bijvoorbeeld een smoothie! Een heerlijke en gezonde smoothie boordevol anti-oxidanten en collageen.

Wat heb je nodig voor deze smoothie?
– 1 rode biet
– 1 appel
– 1 kwart mango
– 1 cm gember
– 1 collageen capsule (opengebroken)
– 250 ml koude thee van onze Tea-amo berryblend

Blend de rode biet, appel, mango, Tea-amo en gember in de mixer op een zo laag mogelijke stand Je voegt je collageencapsule toe aan je smoothie.

Klaar! Beentjes ophoog, zonnebril op en onder de parasol genieten maar.

Deel dit!