Terug naar het overzicht

Nieuw: RevitaLash

Wilt u graag lange wimpers, maar geen wimperextensions? Dan is RevitaLash de oplossing voor u! RevitaLash heeft een wimperserum die uw eigen wimpers sterker en gezonder maakt, met als resultaat sterke, lange en volle wimpers! Nu te koop bij Salon Sirène.

Wat is RevitaLash?
RevitaLash is zeer gebruiksvriendelijk serum en realiseert in 6-12 weken prachtig verzorgde en lange wimpers. Het is ontwikkeld door een oogarts uit Amerika voor zijn vrouw, die herstellende was van borstkanker. De chemotherapie had haar wimpers in ernstige mate beschadigd. Haar wimpers waren breekbaar, dun en minder vol. In samenwerking met een groep cosmetische wetenschappers ontwikkelde de arts een product waardoor de wimpers van zijn vrouw daadwerkelijk langer, voller en minder breekbaar werden. Niet veel later besloot hij om dit product wereldwijd te gaan verkopen onder naam RevitaLash.

Hoe te gebruiken?
Breng het wimperserum dagelijks aan voor het slapen gaan, bij de aanzet van de wimpers. Gebruik RevitaLash niet vaker dan één keer per dag, maar wel iedere dag. Gebruik het minstens 12 weken aaneengesloten voor een optimaal resultaat.

Kosten
2.0 ml Wimperserum Revitalash kost € 65,95
Alleen te koop bij Salon Sirène.
Bij aanschaf krijgt u een voucher met € 10,00 korting op de eerstvolgende huidverbetering behandeling.

 

Deel dit!