Terug naar het overzicht

Lees meer over de gezondheids maatregelen

Ik heb vanaf half maart niet stil gezeten om voorzorgsmaatregelen te treffen in verband met het corona virus en wil je middels deze mailing ook laten weten dat ik er alles aan doe om jouw en mijn gezondheid tijdens de behandeling te waarborgen.

De gezondheidsmaatregelen die ik tref in de salon zijn de volgende:

  • Vooraf ontvang je een medische vragenlijst die je thuis invult en meeneemt naar de salon
  • Bij binnenkomst meet ik je temperatuur d.m.v. een infrarood thermometer
  • We desinfecteren onze handen
  • Ik ontvang je met een mondkapje, jas en schort
  • Het is mogelijk om tijdens de behandeling de beschermende behandelkap toe te passen (zie hieronder)
  • Na elke behandeling wordt de salon en het materiaal gedesinfecteerd
  • Ik werk zoveel mogelijk met disposables

Het spreekt voor zich dat wanneer ik mij niet lekker voel, koorts heb of andere ziekteverschijnselen, ik geen behandelingen zal uitvoeren. Ik zal mijzelf dan laten testen. Heb je zelf een afspraak staan en je krijgt ziekteverschijnselen, aarzel niet maar verplaats je afspraak.

Met elkaar kunnen we ervoor zorgen dat we op een ontspannen wijze de salon weer kunnen voortzetten!

 

Cindy van der Peet eigenaar van LOOkX: ‘De hygiëne-standaard in de Nederlandse salons is ongekend hoog. Veel schoonheidssalons werken standaard met mondkapjes, handschoenen en er wordt goed gedesinfecteerd. De salons waar ik kom, zijn altijd super schoon en voldoen aan alle hygiëne eisen. Toch is dat op dit moment niet voldoende. Samen met het Friese productiebedrijf Rembrands ontwikkelde LOOkX daarom de afgelopen weken een speciale professionele beschermings-behandelkap, zodat consumenten straks weer veilig en met het volste vertrouwen kunnen genieten van hun salon-behandeling. Het is niet zomaar een extra beschermingskap. We hebben diverse modellen moeten maken en steeds weer getest. Er ging best veel tijd in zitten: welke maat, welke dikte materiaal, en hoe kunnen we de behandelingen uitvoeren zonder steeds tegen de randen aan te stoten. Uiteindelijk is de ideale kap ontwikkeld, die zowel voor de specialist als voor de consument heel prettig is, en totaal geen benauwd gevoel geeft. De beschermingskappen worden geproduceerd van duurzaam Greencast®. Dit is gegoten acrylaat (plexiglas/pmma) dat volledig is gemaakt van 100% gerecycled pre- én post-consumer acrylaat. Dit kan ook weer in zijn geheel gerecycled worden, mochten de kappen niet meer nodig zijn.’

Deel dit!