Terug naar het overzicht

Nieuw: online reserveren

In samenwerking met het bedrijf Salonized is het nu ook mogelijk om uw afspraak bij Salon Sirène online te boeken. Herkenbaar? U wilt een afspraak maken voor een behandeling, maar u vergeet simpelweg te bellen. En voor u het weet is het alweer 11 uur ’s avonds. De volgende dag dan maar proberen… Vanaf nu kunt u eenvoudig online boeken op elk gewenst moment, wanneer u even achter uw pc of tablet zit. U kunt zelf in de online agenda een type behandeling, dag en tijdstip uitkiezen. U voert eenmalig uw gegevens in en u kunt makkelijk zien wanneer u bent geweest en voor welke behandelingen. Extra handig zijn de afspraakbevestiging en de reminder kort van tevoren die u per mail ontvangt. Dus ga voor gemak en reserveer uw behandeling bij Salon Sirène voortaan online!

Note: Het reserveringssysteem geldt alleen voor de huidverbeterings- en anti-ageing behandeling en niet voor de medische behandelingen.

Heeft u extra vragen over een behandeling of wilt u advies, natuurlijk kunt u ook altijd gewoon telefonisch of per mail een afspraak maken.

Klik hier om direct online te reserveren.

Deel dit!