Terug naar het overzicht

Musthave make-up producten van LOOkX

Fantastisch nieuws: LOOkX Make up is genomineerd voor de Pure Global Beauty Awards!

De Pure Beauty Awards zijn in het leven geroepen om de lanceringen van de meest effectieve, bijzondere en innovatieve cosmeticaproducten van de afgelopen 12 maanden te belonen. De winnaars worden gekozen door de Pure Beauty lezers. Dit zijn experts op het gebied van beauty retail, zij adviseren dagelijks de consumenten/klanten van beautymerken.
De Smart 4-in-1 protection primer van LOOkX Make up is gekozen uit honderden inzendingen vanuit 29 verschillende landen.

LOOkX Make up: Smart 4-in-1 protection primer
De primer is genomineerd in de categorie ‘Best New Make-up Base Product’. Deze categorie is bestemd voor nieuwe producten die een perfecte make-up basis creëren, zoals primers, foundations, concealers, highlighters, bronzers, gezichtspoeders en blush.
LOOkX Smart 4-in-1 protection primer onderscheidt zich van de concurrenten, omdat het een viervoudige werking heeft en ervoor zorgt dat een make-up look minimaal 12 uur perfect blijft zitten.

LOOkx smart 4-in-1 protection primer
Deze geweldige primer legt een soort laagje over de huid om deze te beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Bovendien vult het fijne lijntjes en rimpels op, verbetert het de teint en zorgt ervoor dat make-up feilloos hecht. Het heeft een matterende en porie verfijnende werking en geeft voor een instant retouch effect. Na gebruik voelt de huid zacht aan en ziet er stralend uit! Werkt fantastisch in combinatie met de nieuwe Natural velvet mineral foundation.

Smart 4-in-1 protection primer heeft een viervoudig beschermende werking:

 1. De primer bevat een blue light protection om jouw huid te beschermen tegen de schadelijke effecten van blauw licht (van bijvoorbeeld je smartphone). De straling dringt door tot in de diepste huidlagen, veroorzaakt vorming van vrije radicalen die zorgen voor oxidatieve stress, vroegtijdige huidveroudering en pigmentatie.
 2. Er is een SPF 30 UVA en UVB protection toegevoegd om je te beschermen tegen UV-straling.
 3. Er zit een pollution protector in, om je huid te beschermen tegen bijvoorbeeld stadsvervuiling, uitlaatgassen etc. Deze factoren bedreigen de beschermende en anti-oxidatieve functies van je huid en vernietigen de collageenstructuur.
 4. Ook wordt het DNA van je huid beschermd, om op deze wijze huidveroudering tegen te gaan.

Toepassing:
Gebruik een LOOkX Cream passend bij jouw huidtype, breng daarna een dun laagje LOOkX Smart 4-in-1 protection primer aan op je huid. Vervolg daarna jouw make-up routine met foundation (vloeibaar en/of poeder vorm).


Nieuw: LOOkX Natural velvet mineral foundation
LOOkX Make up lanceert haar meest huidvriendelijke foundation ooit, een poeder foundation met anti-ageing effect. Het bevat verzorgende ingrediënten (o.a. vitamine E) en truffel extract om de huid te beschermen tegen rimpels en huidveroudering. LOOkX Natural velvet mineral foundation zorgt voor een natuurlijk egale huid zonder maskergevoel, verstopt de poriën niet en laat de huid ademen.

De voordelen:

 • De foundation bevat een SPF 15 om de huid te beschermen tegen UV-stralen
 • Longlasting product dat zelfs een intensieve workout overleeft
 • Het verstopt de poriën niet en laat de huid ademen
 • Verzorgt de huid d.m.v. onder andere exclusief truffel extract met anti-ageing effect

Je kunt de dekking naar eigen wens aanpassen door verschillende laagjes aan te brengen en/of kwasten te gebruiken.
– Lichte dekking – aanbrengen met LOOkX Powder brush
– Medium dekking – aanbrengen met LOOkX Kabuki brush (NIEUW, zie rechts op de afbeelding)
– Volledige dekking – aanbrengen met LOOkX Make-up spons

LOOkX Natural velvet mineral foundation is geschikt voor elk huidtype, ook voor de gevoelige huid, rosacea en acne.

Verkrijgbaar in drie tinten: Vanilla, Honey en Cashew.

Toepassing:
Na het gebruik van een LOOkX Cream passend bij jouw huidtype en LOOkX Smart 4-in-1 protection primer, kan LOOkX Natural mineral compact foundation aangebracht worden met de LOOkX Brush powder of LOOkX Kabuki brush.


Nieuw: LOOkX Kabuki brush
LOOkX Kabuki brush is een stevige kwast die uitermate geschikt is voor het aanbrengen van de Natural velvet mineral foundation. De haartjes van de Kabuki brush zijn infused met o.a. Vitamine E, mineralen en magnesium ter verzorging van de huid. De kwast heeft van nature een anti bacterieel effect voor hygiënisch gebruik. Bovendien is LOOkX Kabuki brush helemaal vegan.
De Kabuki brush brengt poeder(foundation) mooi egaal en gelijkmatig aan. Beweeg de brush over het poeder naar keuze om de juiste hoeveelheid product op de kwast te krijgen, tik de kwast af wanneer nodig. Maak ronddraaiende bewegingen met de kwast over het gelaat.

De voordelen:

 • ideaal voor het aanbrengen van poeder(foundation)
 • professioneel make-up resultaat
 • infused met o.a. vitamine E & mineralen
 • vegan

 

Kom eens langs in de Salon en maak kennis met de fantastische producten van LOOkX make up.

Deel dit!