Terug naar het overzicht

De meest ideale eyeliner

Het is nu al de meest ideale eyeliner op de markt! Gemakkelijk, snel en longlasting. De Quick longlasting liquid eyeliner is voor iedereen geschikt, de speciale formule is ook zeer prettig te gebruiken voor bijvoorbeeld gevoelige ogen of lenzendragers. Het bevat o.a. verzorgende kokosolie en Ricinus olie (wonderboomolie). Met de speciaal ontwikkelde applicator is het nu voor iedereen mogelijk om een prachtige strakke lijn te trekken of een hippe winged eyeliner te creëren. Door de eyeliner te gebruiken bij jouw oogmake-up, maak je de look nog intenser.
Extra bijzonder: de eyeliner heeft een refill systeem. Je kunt de vulling makkelijk vervangen. Hiermee bespaar je niet alleen in je portemonnee, maar het is ook milieuvriendelijk! Het product is makkelijk te verwijderen met bijvoorbeeld de LOOkX en/of JANSSEN COSMETICS reinigingsproducten.

Hoe werkt het refill systeem?
Plaats je duim en wijsvinger op de zwarte ovaal vormpjes van de pen en schuif in één keer de vulling eruit. Je kunt nu heel makkelijk een nieuwe vulling in de pen terugklikken. Zit hij nog een beetje vast, duw heb dan even iets omhoog met je nagel of bv de achterkant van een spateltje.
Let op: wel altijd het dopje op de eyeliner houden, als je hem wil vervangen. Dit voorkomt, dat hij vlekken geeft bij het uithalen.

De voordelen van de splinternieuwe LOOkX Quick longlasting eyeliner:

  • Perfecte kleurafgave
  • Zijdezachte finish
  • Waterresistant & snel drogend
  • Geeft niet af & is smudgeproof
  • Blijft de hele dag zitten
  • Geschikt voor links- en rechtshandigen dankzij de universele vorm
  • Handige refill verpakking
  • Met de Quick longlasting liquid eyeliner kun je alle kanten op. Je kunt een flinterdun lijntje langs je wimperrand trekken zodat je wimpers extra vol lijken, maar ook een mooie winged eyeliner creëren voor een intens, sexy oogopslag.

Tips voor een geslaagde eyeliner look:
– Begin dun. Je kunt het lijntje altijd nog dikker maken.
– Houd het lijntje bij je binnenste ooghoek altijd dun, het is niet mooi én onnatuurlijk als je daar heel dik begint.
– Zorg dat de lijn, wanneer je je ogen dichthoudt, een rechte lijn is. Het is niet mooi als er hobbels in zitten. Een rechte lijn is wat je wil bereiken.
– Neem de tijd. Haastig een vloeibare liner gebruiken kan resulteren in een ramp.
– Leun met je hand op je gezicht, dat tekent wat stabieler.

De Quick longlasting liquid eyeliner wordt vast opgenomen in het assortiment van LOOkX make up. Op dit moment alleen nog in de kleur Deep black, maar wie weet in de toekomst in meerdere kleuren…

Deel dit!