Terug naar het overzicht

Medische specialisaties groot succes

Een jaar geleden zijn Dr. De Zeeuw en Salon Sirène begonnen met de drie medische specialisaties. Deze zijn: laseren van schimmelnagels, botox en fillers en flebologie. Wat een geweldige resultaten!

Dr. De Zeeuw is een uiterst bekwaam arts die alle tijd en geduld heeft met de klanten. Tevens is hij duidelijk in het uitleggen, professioneel, meedenkend en een prettig persoon om mee te werken.
Wat is er leuker dan dat klanten tevreden en blij de salon verlaten. Sommige mensen willen hun wat norsere uitdrukking corrigeren door te laten ontspannen met een klein prikje BOTOX. Maar ook kunnen ze problemen hebben zoals hoofdpijn dat veroorzaakt wordt door de samentrekking van de voorhoofdsspier. Dit is een samentrekking die zelfs in de nacht kan voorkomen met als resultaat een knallende hoofdpijn. Heerlijk als deze mensen hiervan verlost zijn door deze spier te laten ontspannen. De cliënten zien er direct ontspannener uit. Je ziet de zachtheid in het gezicht komen en de ogen gaan stralen. Het gezicht wordt prachtig zacht en blijft heel natuurlijk.
Soms zijn de lijnen te diep en gegroefd en kunnen deze worden gecorrigeerd met juvaderm, huideigen hyaleronzuur.
Wat blijkt uit een wetenschappelijk onderzoek: hyaleronzuur stimuleert de aanmaak van collageen.

Zie onderstaand onderzoek:
Een jonge huid is dik, glad, glanzend en stevig, een oudere huid is dunner, doffer, losser, fragieler en rimpeliger. Inmiddels zijn we er wel achter gekomen dat een oudere huid een enorme oppepper kan krijgen door het injecteren met fillers die hyaluronzuur bevatten. Ze stimuleren de huid namelijk tot het aanmaken van meer collageen, waardoor de huid weer dikker en vooral steviger wordt.
Een team van wetenschappers heeft hier onderzoek naar gedaan en publiceerden hun zeer prettige bevindingen in het oktobernummer van Journal of Investigative Dermatology.
De huid dankt zijn stevigheid aan de extracellulaire matrix en het onderhuidse steunweefsel, bindweefsel. De extracellulaire matrix bestaat grotendeels uit collageen, dat wordt aangemaakt door de in de huid aanwezige fibroblasten. Naar mate we ouder worden veranderen de fibroblasten van vorm – ze worden rond in plaats van langwerpig – en ze gaan minder collageen produceren. Daardoor verliest de extracellulaire matrix, en daarmee de huid, zijn stevigheid en wordt dunner en fragieler. Tegen de tijd dat we zeventig zijn is een losse, rimpelige huid het gevolg.

De onderzoekers ontdekten dat het injecteren van fillers met hyaluronzuur bij mensen van zeventig jaar en ouder tot gevolg heeft dat de fibroblasten niet alleen hun voormalige, langwerpige vorm weer terugkrijgen, maar ook weer meer collageen gaan aanmaken, hetgeen de elasticiteit en stevigheid van de extracellulaire matrix, en dus de huid, zeer ten goede komt.
Het team testte dit door een filler met hyaluronzuur te injecteren in de billen van een aantal proefpersonen van rond de tachtig jaar oud. Na één, twee, vier en twaalf weken werd een huidbiopt genomen en onderzocht. De fibroblasten in de huid rondom de filler, die niet met de filler in contact waren gekomen bleken na vier weken wel twaalf keer zo veel collageen te produceren. Ze hadden ook hun voormalige, langwerpige vorm weer gekregen. Na twaalf weken was dit effect nog steeds waarneembaar. Niet alleen dat: het collageen, dat in een oudere huid vaak ‘los’ rond de matrix hangt en zodoende weinig bijdraagt aan de stevigheid er van, bleek zich in de huid rondom de filler te gedragen zoals het zich in een jonge huid gedraagt: het hechtte zich aan de matrix en droeg zo bij aan de stevigheid van de huid. Na vier weken was de huid 19% dikker – na twaalf weken was dit nog steeds 14%. Ook was de cel activiteit en de bloedsomloop in de huid sterk verbeterd – tot wel 60%.

Een mooie en gezonde huid
Het team acht daarmee bewezen dat de stofwisseling van de huid en de aanmaak van collageen sterk positief beïnvloed kan worden door het injecteren van fillers met hyaluronzuur. Naast de optimale huidverbetering door serums en crèmes met hoogwaardige werkstoffen ( zoals LOOkX Skincare)gaat men er van uit dat door het op deze manier in stand houden van de extracellulaire matrix de conditie en de gezondheid van de huid sterk kan verbeteren, waardoor de huid er niet alleen veel beter uitziet maar ook in een betere conditie blijft. Men wordt wel ouder betreft de leeftijd maar de de huid gaat een aantal jaartjes terug. Resultaat een verjonging van de huid.

Dus gaat u voor huidverbetering? De mooiste combinatie die er is, is in Salon Sirène aanwezig.

Flebologie
Ook zijn de eerste klanten met het droogspuiten van de adertjes bij de benen tevreden naar huis gegaan. Sommige klanten hebben een verwijsbrief gekregen om een ader te laten laseren in De Helder ( Velthuis )kliniek in Rotterdam. Dr. De Zeeuw is oa ook werkzaam in de Helder Kliniek ( Velthuiskliniek) Enschede en af en toe ook in Rotterdam. Laseren gebeurt bij een diepliggende ader. Deze ader is zo verwijdt dat de kleppen niet meer sluiten en veel klachten geven met zichtbare ontsierende aders. Aangezien laseren een kleine operatieve ingreep is,  wordt dit gedaan bij zijn collega in de Helder ( Velthuis) kliniek Rotterdam. Na de laserbehandeling,  kan de behandeling in Salon Sirène worden voortgezet om de benen weer mooi en compleet klachtenvrij te maken met het droogspuiten van de overige aders. Dus we hebben een aantal klanten voor verdere problemen kunnen behoeden en helpen  en de  benen weer klachtenvrij en mooi gemaakt.

Laseren van schimmelnagels

Ook het laseren van schimmelnagels gaat erg voorspoedig.Wat fijn dat men met de laser van deze vervelende schimmelnagels af kan komen. Geen tabletten of druppels maar 3 maanden, 1 keer per maand laseren en thuis de hygiënische maatregelen in acht nemen. Zoals 1 keer per week de schoeisel insprayen, niet op blote voeten lopen en de tenen goed droog maken. Vergeet ook niet de sokken op 60 graden te wassen zodat de schimmel wordt gedood. En dan zie je de nagel langzaam uitgroeien tot een schimmelloze nagel. Dit duurt ongeveer 9 maanden, afhankelijk van de groeisnelheid van de nagel.
Het mooiste compliment wat ik veel hoor is dat er eindelijk een Salon is die dicht bij huis is en die alles biedt. Rust, ontspanning, luxe, huidverbetering, medische specialisatie, professionaliteit en persoonlijke aandacht.

Drs. De Zeeuw is lid van:

Dutch college of PhlebologyNederlandse vereniging voor cosmetische chirurgieNederlands samenwerkingsverband artsen schoonheidsspecialistenBenelux vereniging voor flebologie

Tot ziens in de salon!
Bianca

Deel dit!