Terug naar het overzicht

LOOkX voorjaars make-up Treasure island collectie

Een verborgen plek waar de natuur je elke keer opnieuw laat verbazen. Je ziet een zeester in het water en vindt een prachtige schelp tussen het zand. Je hoeft je nergens druk om te maken, het enige wat telt is dat je je volledig ontspannen en happy voelt. Dat is het gevoel wat we willen overbrengen met de nieuwe Treasure Island collectie. De Treasure Island collectie bestaat daarom uit zachte kleuren voor dromerige make-up looks. De producten hebben herkenbare namen gekregen als Pink sand en Seashell, passend bij een eiland vol met verborgen schatten. International makeup artist Jourdan Walker is van Londen naar Nederland gevlogen om tijdens de fotoshoot drie inspirerende looks te maken met de Treasure Island collectie. De collectie is zo veelzijdig dat ze zonder moeite meteen échte LOOkX looks creëerde. Passend bij ons motto: er fantastisch uitzien in weinig tijd. Tip: onderaan deze pagina vind je de filmpjes om zelf de Every day look, de Dinner look en de Party look te creëren.

Meer dan make-up
LOOkX Make up verfraait niet alleen, de producten hebben ook een verzorgende werking. De make-up behoort tot de categorie dermo cosmetics. De producten zijn rijk aan natuurlijke ingrediënten die de huid hydrateren, beschermen en huidveroudering tegengaan.

TRENDALERT!

LOOkX SPECIAAL VOOR JOU DE VIER BELANGRIJKSTE MAKE-UP TRENDS VERZAMELD DIE JE ECHT NIET MAG MISSEN

SUNKISSED LOOK
Bronzer is back. Harde contouren maken plaats voor een zomerse gloed. Met een bronzer geef je jouw make-up look in een handomdraai een warme uitstraling.
Tip: breng de LOOkX Sun protector powder aan langs je jukbeenderen, kaaklijn en op het voorhoofd voor een prachtige sunkissed glow

STATEMENT LIPS
Felgekleurde lippen knallen van de catwalk. Om echte statements lips te creëren, ga je voor een glossy finish. Mix & match je favoriete LOOkX lipstick met een shiny lipgloss. Voor een extra verrassend effect, kies je twee verschillende tinten.

NATURAL BROWS
Weg met de perfect gestylde wenkbrauwen, hello natural brows! Volle, natuurlijke wenkbrauwen mogen weer. Leg je pincet aan de kant en pak ’s ochtends voortaan een wenkbrauwborsteltje om ze in model te brengen. Eventueel kun je wat poeder aanbrengen om je brows lichtelijk te accentueren. Ga bijvoorbeeld voor LOOkX Eyeshadow No. 121 Espresso matt, perfect te gebruiken als wenkbrauwpoeder.

INCOMPLETE WING
De klassieke winged eyeliner wordt naar een hoger niveau getild met een ‘incomplete’ wing. Probeer deze trend door alleen de omlijning van een wing te tekenen en deze niet in te vullen. Het resultaat is origineel en opvallend!
Tip: met de LOOkX Quick longlasting liquid eyeliner creëer jij, dankzij de speciaal ontwikkelde applicator, strakke lijnen in een handomdraai


Download hier de inspirerende trendwatch brochure van LOOkX vol tips!


 

Look 1: every day look

Look 2: Dinner look

Look 3: Party look

Deel dit!