Terug naar het overzicht

LOOkX trendcollectie make-up spring 2017

Om de metallic trend kun je niet heen. In zowel de mode- als beautywereld domineert metallic. Het leuke aan deze trend is dat je zelf kunt bepalen in welke mate je gebruik maakt van glans. Dat geldt ook voor de producten uit de Miss Metallic Trendcollectie. Een subtiele look zoals ‘On the boardwalk’ creëer je met gouden en bruine metallic tinten. Voor een meer intense uitstraling ga je voor ‘Purple Rain’, een krachtige look met kleur en veel shine.

De Trendcollectie Spring/Summer 2017 is dit jaar extra speciaal. De collectie heeft namelijk een boegbeeld in de vorm van een illustratie: Miss Metallic. Miss Metallic is stylish, modern, sterk & het stralende middelpunt – alles waar LOOkX voor staat. Ze is het symbool voor de multitaskende vrouw van nu. Je vindt haar terug op alle verpakkingen van de producten.

International artist Marcel Burger (Instagram: @marcel_burger) heeft Miss Metallic ontworpen: ‘Mijn inspiratie haal ik overal vandaan. Miss Metallic is ontstaan na een aantal schetsen: ze is mijn impressie van een expressie. Perfect passend bij deze krachtige metallic trendcollectie.’

Meer dan make-up
LOOkX make-up verfraait niet alleen, het heeft ook een verzorgende werking. LOOkX make-up behoort tot de groep dermo cosmetics. De producten zijn rijk aan natuurlijke ingrediënten die de huid hydrateren, beschermen en huidveroudering tegengaan.

Eyeshadow
Hooggepigmenteerde oogschaduw met vitamine E en beeswax (bijenwas), ter verzorging en bescherming van de tere huid rond de ogen.

Lipstick & lipgloss
Deze hoog gepigmenteerde crème lipsticks en heldere gloss met parelpigmenten kunnen los van elkaar gedragen worden, maar ook over elkaar heen voor een opvallende lip make-up. De formules bestaan voor 85% uit voedende ingrediënten, zoals wonderboomolie en vitamine E, waardoor de lippen de hele dag soepel aan blijven voelen.

Mascara
De nieuwe formule van LOOkX Mascara ultra lash zorgt voor extreme dimensie en perfect gesepareerde wimpers. De mascara met o.a. bijenwas heeft een opdikkend effect en zorgt voor volume door een lichtgewicht siliconen filmlaagje over de wimpers te leggen.

Powder
LOOkX Natural velvet mineral powder is een finishing powder dat foundation fixeert, glimmende zones matteert en direct bescherming biedt tegen vrije radicalen, onder andere met het krachtige
antioxidant vitamine E.

Eyeliner
LOOkX Exclusive eyeliner Nr.15 Purple pearl is een waterproof oogpotlood op basis van speciale kleurpigmenten die direct voor een optimale, metallic dekking zorgen. De punt van dit potlood houd je scherp met behulp van een ingebouwde minislijper.

Deel dit!