Terug naar het overzicht

LOOkX de luxe Retinol2ndG serum box

Speciaal voor de feestdagen lanceert LOOkX de luxe Retinol2ndG serum box. De Retinol2ndG-lijn is het paradepaardje van het LOOkX assortiment. De producten behoren tot de krachtigste high performance huidverzorgingsystemen van de huidige cosmeticamarkt. Vanaf nu verkrijgbaar bij Salon Sirène!

De box bevat een full size Retinol2ndG serum (40 ml) en een GRATIS travel size Retinol2ndG serum (10 ml) t.w.v. € 21,50. Perfect om mee te nemen tijdens een weekendje weg rondom de feestdagen. Het serum wordt snel in de huid geabsorbeerd en kan gebruikt worden in combinatie met een LOOkX cream zodat de producten elkaar perfect aanvullen voor een nog betere en diepere werking in de huid.

Het Retinol2ndG serum voert de collageenproductie met kracht op, met als direct en langdurig resultaat meer versteviging en minder lijntjes. Dankzij de Concentrate Ceramide Blend, een mix van uit olijven afkomstige onverzadigde vetzuren en ceramide 3, zorgt deze formule voor een huid die zach¬ter, elastischer en gladder is. Dat laatste is onmiddellijk na aanbrengen al zichtbaar, dankzij de direct effect wrinkle minimiser werkstoffenmix. Bovendien biedt het serum optimale bescherming en verzorging tegen schadelijke invloeden van binnenuit en buitenaf.

Resultaat

  • Geeft de huid een anti-ageing boost (extra krachtig wanneer aangebracht onder een LOOkX cream of fluid)
  • Heeft een direct liftend effect
  • Zorgt ook op de lange termijn voor liftende resultaten
  • Geeft volume en stevigheid aan de huid
  • Vermindert fijne lijntjes en rimpels
  • Vermindert ouderdoms-en pigmentvlekjes
  • Verzacht de huid

Inhoud LOOkX Retinol2ndG serum box:
-LOOkX Retinol2ndG serum 40 ml
-Travel size LOOkX Retinol2ndG serum 10 ml
-Extra: sample LOOkX Retinol2ndG cream 2 ml
Nu € 79,95 (i.p.v. € 101,45)

Deel dit!