Terug naar het overzicht

LOOkX Face Oils

Wegens groot succes zijn de twee LOOkX Face oils dit jaar opnieuw verkrijgbaar bij Salon Sirène. In een extra grote, shiny fles en glimmende verpakking met kerstlook voor de feestdagen. Ze mogen absoluut niet ontbreken op de verlanglijstjes. In plaats van 5ml kun je nu een XL dropper aanschaffen van maar liefst 15ml en krijg je 33% gratis!

Tijdens de koude wintermaanden heeft de huid soms wat extra’s nodig. De huid voelt al snel droog en schraal aan. De LOOkX Big size Face oils geven het extra beetje dat nodig is. De olie werkt verzorgend voor de huid, houdt het vochtgehalte op peil en zorgt voor een zacht en comfortabel gevoel zonder een vettig laagje achter te laten.
De Big size Face oils kunnen gebruikt worden in combinatie met een passende LOOkX cream zodat de producten elkaar perfect aanvullen voor een nog betere en diepere werking in de huid.

De LOOkX Big size Face oils zijn verkrijgbaar in twee intensief verzorgende varianten op basis van natuurlijke ingrediënten:

Time stop oil
De LOOkX Time stop oil is een elixir op basis van krachtige anti-ageing werkstoffen en ontgiftende oliën. De huid krijgt alle intensieve voedende, anti-ageing voordelen van een serum en daarbovenop de heerlijke vocht¬verzorging van een moisturizer. De formule voelt comfortabel aan op de huid en verstevigt tot in de diepere huidlagen
De Big size Time stop oil zit in een prachtige shiny zilveren verpakking, wat staat voor puurheid.

Balance oil
De LOOkX Balance oil is een elixir dat elke huid in balans brengt met zijn kalmerende en egaliserende eigenschappen. De hoge concentratie anti¬oxidanten heeft een anti-ageing effect en vormt een beschermend schild op de huid, waardoor de huid niet zo gevoelig meer is voor schadelijke invloeden van buitenaf en stress van binnenuit.
De Big size Balance oil zit een prachtige shiny gouden verpakking, wat staat voor ontspanning.

Let op: Deze actie loopt zolang de voorraad strekt. Op = Op.

Prijzen LOOkX Big size Face oils:
LOOkX Balance oil 15 ml € 31,50 (normaal € 47,25)
LOOkX Time stop oil 15 ml € 39,90 (normaal € 59,85)

Deel dit!