Terug naar het overzicht

Lookx Amazing Cleansing Balm en plantenstamceltherapie

Op het moment ontwikkelt LOOkX Skincare samen met het Zwitsere Pentapharm, het beste biotechnologisch bedrijf van Europa en meest strenge gecontroleerde bedrijf, elke maand nieuwe produkten volgens de laatste wetenschappelijke ontwikkelingen.  De produkten zijn gemaakt in de juiste molecule grootte, gecapselt in de juiste lipide en zo gemaakt dat het in de lederhuid kan komen waar het moet. Het komt niet in de bloedbaan ( dit zijn alleen zalven via recept) maar kan in de lederhuid komen en zelfs in de dermis zijn werk doen. Elk produkt van LOOkX bevat uiteraard de hoogst wettelijke toegestane actieve ingrediënten maar daarnaast ook de acids, peptides,  biotechnologie, pure natuurlijke ingrediënten, geavanceerde werkstoffen en plantenstamceltherapie. Hierdoor gaan we diep in de huid waar een andere crème niet kan komen om de huidverbetering te bewerkstelligen. Het eerste nieuwe innovatieve product is de amazing cleansing balm met als plantenstamcel de Berry Fluxvita uit de framboos.

 

BANNER_DEALER_AMAZ_CLEANS_BALM

 

Uitleg plantenstamceltherapie

Van plantenstamceltherapie heb je  vast al eens van gehoord of over gelezen, en misschien meteen afgedaan als science fiction of mooie marketingpraatjes. Niet helemaal terecht, want dankzij dit fenomeen is je cosmetische crème tot heel wat meer in staat dan pakweg tien jaar geleden. Hoe dat kan? Daarvoor is eerst een korte uitleg over de stamcel zelf nodig. Stamcellen komen in elke plant en elk dier (en mens) voor. Het zijn cellen die zichzelf delen en kopiëren, en zo elk onderdeel van het lichaam steeds opnieuw kunnen vernieuwen. Ook de huid wordt op deze manier continu van nieuwe cellen voorzien, onder andere cellen die verantwoordelijk zijn voor de aanmaak van collageen en dus voor het jong en elastisch houden van de huid. Mooi proces, alleen worden stamcellen met het ouder worden steeds wat minder actief. En dan biedt een crème op basis van stamceltherapie uitkomst.

Stamcellen smeren
Voor de duidelijkheid: menselijke stamcellen zul je niet vinden in een crème op basis van stamceltherapie. Het gaat bij dit soort producten altijd over stamcellen uit planten. Opgenomen door de huid zijn die in staat de huideigen stamcellen te beschermen en te ondersteunen bij het aanmaken van nieuwe huidcellen. Hoe gezonder de stamcellen, hoe gezonder de huid.
Een van de nieuwste ontdekkingen op stamcelgebied zijn de stamcellen van de Opuntia Ficus Indica (een bekende vijgcactus), FicuCell Vita genaamd. Ze verlengen de levensduur van huidcellen, beschermen en versterken de extracellulaire matrix, en bevorderen de hydratatie van de huid.  Deze komt voor in onze moisture en hydration lijn. De andere stamcel is de Berry fluxvita stamcel. Deze stimuleert de huideigen aanmaak van hyaleronzuur, verbetert het vochtgehalte en versterkt de huidbaririère en komt voor in de boven genoemde amazing cleansbalm die op de slider te zien is.

VERWENNERIJ VOOR ELKE HUID, De Amazing Cleansing Balm

De nieuwe Amazing Cleansing Balm maakt reinigen tot een feest. Zodra deze cleanser in contact komt met de huid, verandert de balmtextuur in een verzorgende olie die elk huidtype perfect schoon, gehydrateerd en hersteld achterlaat. Pure verwennerij! En praktisch, want een lotion kan vervolgens achterwege worden gelaten. Verkoopprijs €  34.95 en een mini van 15 ml twv € 12.95 cadeau ( zolang de voorraad strekt).

4-IN-1 FUNCTIE
Dankzij zijn voedende eigenschappen is de Amazing Cleansing Balm op maar liefst vier manieren in te zetten:

1. Als rijke reinigingsbalm, ‘s ochtends en ‘s avonds. Masseer in op de droge huid om de olietextuur tevoorschijn te halen, voeg wat water toe om hem crèmig te maken en spoel af met lauwwarm water.

2. Als pick-me-up hydraterend masker, twee of drie keer week. Breng het product rijkelijk aan op gezicht en hals, en laat vijf tot tien minuten inwerken. Masseer met cirkelende bewegingen in en verwijder met lauwwarm water.

3. Als herstellend nachtmasker, vervangt twee keer per week de nachtcrème voor een extra shot nachtelijke verzorging. Breng aan op een perfect gereinigd gezicht en hals, en verwijder de ochtend erna met een warm washandje of face cloth.

4. Als snelle kuur. Masseer de balm in op zeer droge plekken voor een onmiddellijke vocht- en verzorgingsboost.

INGREDIËNTEN

Steringrediënt in de Amazing Cleansing Balm is het nieuwe BerryFlux Vita – Stam Cell Extract: een in olie oplosbaar stamcelextract van de framboosplant met een hoog hydraterend, huidelasticiteit bevorderend vermogen.
– Stimuleert de huideigen aanmaak van hyaluronzuur
– Verbetert het vochtgehalte in de huid
– Versterkt de huidbarrière

BENEFITS

– Bevat een allergeenvrij parfum
– Vrij van parabenen
– Geschikt voor elk huidtype
– Zeer makkelijk in gebruik
– Vakantieproof vanwege zijn 4-in-1 functie en handige 50ml pot – een perfect formaat voor in de handbagage.

Deel dit!