Terug naar het overzicht

Kerstgroet

Lieve klanten,

‘You don’t always need a plan. Sometimes you need to breathe, trust, let go, and see what happens!’

Zo sloot ik afgelopen 2018 af met mijn kerstkaart. Hoe waar is dit geweest in 2019. Mijn dochter en ik hadden niet voorspeld om op de IJmeerstraat te gaan wonen Zo zie je maar dat  er niets te plannen valt in het leven.

Ik neem me altijd voor om geen voornemens te hebben voor een nieuw jaar, maar voor 2020 heb ik wel een voornemen. Rust in mijn privé leven (ik ben aardig op weg) en een verdere opbouw van Salon Sirène. Onder andere ga ik de masterclass bindweefselmassage gelaat afronden en een nieuwe aanvullende opleiding volgen. Welke dat is, zal ik halverwege 2020 laten weten.

Ik ben ontzettend trots en blij met de nieuwe  locatie, zeker nu ik een wachtruimte heb. Jazeker, het is twee trappen klimmen, maar dan kan je heerlijk uitrusten mocht ik nog net even mijn aandacht aan een andere klant moeten geven. Wacht heerlijk met een tijdschrift, hapje en drankje en probeer alvast in de ZEN stand te komen.

Maar……….. ik ben nog trotser op jullie als klanten. Wederom dank voor jullie vertrouwen in mij en de salon. Dank voor de positiviteit en jullie mooie resultaten. Dank voor het bezoeken van Salon Sirène. En hierbij sluit ik af met een prachtige zin waar ik me in 2020 aan ga houden en die luidt:

GENIET, DANS, SCHITTER EN STRAAL. KIES ER NIET EENTJE, MAAR DOE HET DIT JAAR ALLEMAAL!

Ik wens jullie hele fijne feestdagen en wie weet tot snel in de salon.

Stralende groet,
Bianca de Schipper

 

Deel dit!