Terug naar het overzicht

Tip: Gratis huidanalyse bij Salon Sirène

In slechts 7 minuten een gefundeerde huidanalyse gekoppeld aan producten voor optimale huidverbetering? Het kan nu bij Salon Sirène. Met deze tool in combinatie met mijn kennis en ervaring kan ik behandel- en productadvies nog verder perfectioneren. Hieraan is een ontwikkelingsproces van meer dan een jaar vooraf gegaan, waarin LOOkX intensief samenwerkte met een Nederlands dermatologisch technisch instituut en een team van IT developers.

Hoe werkt het?

De LOOkX Skin FACTS tool helpt mij om binnen zeven minuten een complete en professionele huidanalyse uit te voeren bij elke klant. Deze huidanalyse-tool onderscheidt zich door de speciale en betrouwbare metingstrips, de op de Nederlandse markt afgestemde consultatievragen en het directe productadvies voor behandelingen en thuisgebruik. Er is hierbij bovendien de keuze uit een advies op basis van LOOkX Skincare of JANSSEN COSMETICS producten. Dit advies is direct te printen of wordt naar u verzonden per e-mail. Het productadvies aanpassen of producten toevoegen? Dat is uiteraard mogelijk.

Hoe geweldig is het om binnen zeven minuten een gefundeerd advies op maat betreft vochthydratatie, talgproductie, huidveroudering, elasticiteit, huidverslapping, pigmentatie en sensitiviteit te kunnen geven. De huidconditie verandert vooral elk seizoen waardoor er vaak producten moeten worden veranderd of bijgevoegd. De metingen maak ik dan elk seizoen, maar ook indien ik of de klant daar redenen voor hebben. Bijvoorbeeld na ziekte of stress. Deze gefundeerde analyse wordt opgeslagen en wordt aan de klant via mail thuisgestuurd.

Klik hier om een afspraak te maken voor een gratis huidanalyse.

 

Deel dit!