Terug naar het overzicht

Gratis behandeling aan mensen met kanker

Helaas zijn de gratis behandelingen helemaal vol geboekt.

Huidinstituut Salon Sirène geeft een glimlach cadeau aan mensen met kanker. Dit als onderdeel van de landelijke actie ‘Geef een glimlach cadeau’ van stichting Look Good Feel Better.

‘Goede verzorging van jezelf maakt dat je je beter voelt.’ Dit geldt zeker ook als je ziek bent. Daarom organiseert stichting Look Good Feel Better samen met bijna 450 schoonheidsspecialisten in februari opnieuw de landelijke actie ‘Geef een glimlach cadeau’. Vanaf Wereldkankerdag, 4 februari, geven schoonheidsspecialisten door het hele land gratis ontspanningsmomenten aan mensen met kanker. Deze actie duurt de hele maand februari.

Boost voor jezelf
“Uiterlijke verzorging bij kanker is veel belangrijker dan de meeste mensen denken.” Kathy ten Boer vertelt over hoe zij de behandeling bij de schoonheidsspecialist heeft ervaren. “Toen ik borstkanker had, ging ik door een intensieve periode met behandelingen. Ik zat de hele tijd in spanning. Dat kostte best veel energie. Een bezoek aan de schoonheidsspecialist was echt een moment voor mijzelf. Even niet ziek zijn, maar een moment van rust en ontspanning. De behandeling had wel de hele dag mogen duren…”

Geef een glimlach cadeau
Bianca de Schipper van Huidinstituut Salon Sirène doet graag mee met de actie van Look Good Feel Better: “Mensen met kanker worden vaak onzeker door de uiterlijke veranderingen als gevolg van de behandelingen. Het mooie van dit ontspanningsmoment is dat je tijdens de behandeling het vertrouwen ziet groeien. Soms zijn een paar tips al genoeg om ze weer te laten stralen. Dat is precies waarom ik graag meedoe met ‘Geef een glimlach cadeau’.”

Huidinstituut Salon Sirène geeft ontspanningsmomenten cadeau
In de maand februari 2020 geeft Huidinstituut Salon Sirène 7 mensen met kanker een gratis ontspanningsmoment. Aanmelden voor deze actie kan eenvoudig via de actiewebsite www.geefeenglimlachcadeau.nl of rechtstreeks via 0615884272. Ken jij iemand met kanker? Attendeer hem/haar dan op deze actie en geef een glimlach cadeau!

Over ‘Geef een glimlach cadeau’
De campagne ‘Geef een glimlach cadeau’ wordt dit jaar voor de vijfde keer georganiseerd door Stichting Look Good Feel Better. Deze stichting zet zich in om mensen met kanker te ondersteunen bij hun uiterlijke verzorging. Dit doen ze onder andere door het geven van workshops in ziekenhuizen en persoonlijk advies en behandelingen door heel Nederland.

Deel dit!