Terug naar het overzicht

Ze zijn er weer! Big size Face oils, nu 33 % gratis

Last but not least terug van weggeweest. Onze welbekende oil die voelt als een olie die snel intrekt, maar werkt als een serum. Weer in de big size. Zowel de balance als de time stop oil. Beide oliën hebben 33% korting of te wel je koopt 3 flesjes en betaalt er twee. Tevens is de olie een eyecatcher in de badkamer. Om de olie te beschermen zit deze in een stijlvolle koker. Wees er snel bij, want op is op.

Big size Time stop oil: Jouw favoriete gezichtsolie nu in Big size! Met deze Big size verpakking krijg je 5ml gratis, dat is maar liefst 33% korting!
De luxe LOOkX Time stop oil garandeert je een strakkere en gladde huid. Deze fijne dry-oil verstevigt tot in de diepere huidlagen met drievoudige anti-ageing: verbetert de celontgiftingsprocessen, activeert de productie van hyaluronzuur en stimuleert de aanmaak van collageen.

Big size Balance oil: Jouw favoriete gezichtsolie nu in Big size! Met deze Big size verpakking krijg je 5ml gratis, dat is maar liefst 33% korting!
LOOkX Balance oil brengt elke huid weer in balans. Het kalmeert, herstelt, werkt anti-ageing en hydrateert. Bij dagelijks gebruik vormt de olie een beschermend schild op de huid, waardoor jouw huid minder gevoelig wordt voor schadelijke invloeden van buitenaf en stress van binnenuit.

 

 

Deel dit!