Terug naar het overzicht

Afterparty remedie

Na de drukke kerstdagen (te veel gedronken? te weinig geslapen?) kan je huid wel een boost gebruiken. Als je dat vandaag doet, is jouw huid snel weer terug in shape! Vergeet niet deze afterparty remedie te gebruiken na oud & nieuw.

Begin met het reinigen van je huid. Dit zorgt ervoor dat je huid de werkzame stoffen uit serums en crèmes beter op kan nemen. De LOOkX Amazing cleansing balm is de perfecte reiniger wanneer jouw huid een snelle boost nodig heeft! Het product is op maar liefst vier manieren inzetbaar: het kan gebruikt worden als rijke reinigingsbalm, hydraterend masker, herstellend nachtmasker of als snelle kuur voor de droge tot zeer droge huid.

Hierna kun je een masker aanbrengen, bijvoorbeeld het LOOkX O2 Relax eye & face mask. Dit masker kan op het gehele gezicht, inclusief oogcontour worden aangebracht. Het verkwikt en kalmeert de vermoeide, snel geïrriteerde huid met een slimme mix van actieve ingrediënten. Weg vermoeide blik!

Vervolgens kun je een serum aanbrengen. De LOOkX Skin multitasker is meer dan alleen een serum: het ondersteunt de huid op verschillende manieren. Deze luchtige fluïde werkt hydraterend, kalmerend en herstellend, maar zorgt met zijn anti-ageingingrediënten ook voor lifting, versteviging, minder hyperpigmentatie én minder roodheid.

Een te korte nacht gehad en last van donkere kringen? Gebruik dan een oogserum zoals de LOOkX Eye rescue AM. De frisse formule verkwikt de oogcontour en laat een vermoeide blik weer stralen.

Een huid die in balans is ziet er niet alleen stralend uit, ze is ook in staat zichzelf te beschermen tegen externe factoren die veroudering, uitdroging en irritatie kunnen uitlokken. De LOOkX Balance cream heeft een zuiverende en kalmerende formule die de huid op korte termijn weer in evenwicht brengt zodat ze al haar functies weer naar behoren kan uitvoeren.

Voor een optimale versterking van de LOOkX Balance cream gebruik je de LOOkX Balance oil. Deze olie brengt met zijn kalmerende, herstellende en egaliserende eigenschappen elke huid weer in balans. Ook ontgift en egaliseert deze olie de huid en vermindert het grove poriën.

Bovenstaande producten zijn verkrijgbaar bij Salon Sirène of in de webshop.
Natuurlijk kun je jezelf ook verwennen met een van de heerlijke huidverzorgings- of anti-ageing behandelingen van Salon Sirène.

Deel dit!