This Works is in 2003 opgericht door Kathy Phillips (voormalig Beauty Director van Vogue & International Beauty Director voor Condé Nast Asia) met als doel: het ontwikkelen en leveren van vooruitstrevende producten die voldoen aan de huidige beauty needs, gebruikmakend van de natuur én de wetenschap.
Als yogalerares en beauty expert, zag Kathy het verband tussen levensstijl en de huid. Ze is van mening dat slaap de eerste en meest belangrijke stap is in elke huidverzorgingsroutine. Dit merk staat dan ook vooral bekend om producten die slaap bevorderen.

Denk aan Pillow Sprays, relax balsems, geurkaarsen en heerlijke bad en douche producten. Ideaal voor mensen die moeilijk in slaap vallen, vaak wakker worden, veel stress en onrust ervaren.

Na het slapen is het ook heel belangrijk hoe je de dag doorkomt met de meest aangename geuren maar ook zeker werkende, wetenschappelijk bewezen en natuurlijke lichaamsproducten. Daarvoor is de unieke bodylijn van This Works ontwikkeld. Uitgesplitst in prachtige producten voor de handen en de benen (ook geschikt voor het hele lichaam).