Retinol2ndg

“Hoge DOELTREFFENDHEID, zichtbare anti-ageing RESULTATEN
Jouw bondgenoot voor een aanzienlijk jonger ogende huid!”

retinol2ndg

Ben je bekend met retinol? Je weet wel, dat krachtige anti-ageing ingrediënt dat fijne lijntjes en rimpels zichtbaar gladder strijkt, onzuiverheden op afstand houdt, textuur en teint verbetert en je huid ongelooflijk laat stralen? Deze absolute ster onder de actives presteert nu beter dan ooit!
Het wetenschappelijk erkende ingrediënt retinol behoorde al tot de top der actieve werkstoffen, maar werd onlangs door het ervaren LOOkX Research & Development team naar een nog hoger niveau getild. LOOkX ontwikkelde een revolutionair nieuw retinol complex gebaseerd op stamcellen van de coffea plant en direct liftende ingrediënten: Retinol 2ndG (second generation). De LOOkX Retinol 2ndG producten behoren tot de krachtigste high performance huidverzorgingssystemen op de huidige cosmeticamarkt en vormen een one way ticket naar een stevigere, stralende huid.

Science meets nature…
Retinol2ndG cocktail: ontdek de baanbrekende potentie van onze Retinol2ndG technologie! De Retinol 2ndG ingrediëntencocktail is een nieuwe generatie retinol met een enorm krachtige huidverbeterende werking. Door de speciale manier waarop de retinol moleculen zijn ingekapseld, worden ze veel beter gedistribueerd in de huid, beter door de huid verdragen, en zijn ze stabieler. Een drievoudig voordeel! Dankzij een nieuwe technologie brengt deze innovatieve cocktail de door huidveroudering vertraagde celfuncties weer op gang, waardoor actieve werkstoffen – dus ook de Retinol2ndG cocktail zelf – beter worden opgenomen, voor spectaculair verstevigende, verjongende resultaten. Dit hoogstaand gestabiliseerde retinol complex werd daarnaast verrijkt met natuurlijke antioxidanten, geavanceerde peptiden en op technologisch nieuwe wijze verkregen stamcellen uit de coffea plant (koffieplant), wat extra bijdraagt aan de verstevigende effecten. Dit alles maakt de LOOkX Retinol 2ndG ingrediëntencocktail tot een uiterst effectieve anti-ageing oplossing die met zijn maximale resultaten alle verwachtingen overtreft.

LOOkX Retinol2ndG Serum
Dit krachtige serum voert de collageenproductie op, wat resulteert in een stevigere huid met minder lijntjes en rimpels. Samen met de Concentrate Ceramide Blend, een mix van uit olijven afkomstige vetzuren en ceramide 3, zorgt de LOOkX Retinol2ndG cocktail voor een zachtere huid, een verbeterde huidelasticiteit en minder rimpels. Dat laatste is onmiddellijk na aanbrengen al zichtbaar, dankzij de direct effect wrinkle minimiser werkstoffenmix.

retinol2ndgB

LOOkX Retinol2ndG Fluid
Deze lichte, verfrissende fluïde beschermt tegen photo-ageing en helpt de huid haar jeugdige uitstraling te behouden. De formule herstelt huidbeschadigingen, brengt de droge, ruwe huid in optimale conditie, en vermindert fijne lijntjes en rimpels. De LOOkX Retinol2ndG cocktail zorgt voor een gelijkmatige werkstofafgifte in de huid, voor langdurig effect, ook op lange termijn. Het verjongingsproces wordt actief in gang gezet, waardoor al snel een stralende teint tevoorschijn komt. Deze mooie, vernieuwende formule bevat bovendien een plantaardig werkstoffencomplex om de huid te helpen beschermen tegen door luchtvervuiling (ozon) veroorzaakte beschadiging.

LOOkX Retinol2ndG Cream
Time for pampering! Hul je gezicht in een wolk van weldaad met deze hydraterende, rijke anti-ageing nachtverzorging op basis van verzachtende shea butter. De LOOkX Retinol2ndG ingrediëntencocktail op basis van coffea stamcellen levert verbluffende anti-ageing voordelen op, mede mogelijk gemaakt door een gestabiliseerde (dankzij ferulazuur) mix van vitamine C en E die de huid beschermt en verheldert met zijn hoge antioxidatieve werking. Ga slapen en word wakker met een stralende, optimaal gehydrateerde huid zonder fijne lijntjes.

Derma effect cosmetics klinische resultaten*
Youth boost: in vivo test met betrekking tot rimpelverminderende werking

Benefits

  • Werkt zichtbaar verstevigend en liftend
  • Geeft de huid haar volume terug
  • Verzacht lijntjes en rimpels
  • Herstelt zonschade
  • Verbetert de huidtextuur, en maakt de huid zacht en glad
  • Bevordert een egale, stralende teint
  • Vermindert onzuiver- en oneffenheden