Prof AHA wet mask

Voor toepassing van het masker wordt altijd eerst gekeken naar de huidconditie en wensen van de klant

Dit masker heeft een exfoliërende, egaliserende werking op de huid dankzij een mix van melkzuur (lactic acid), appelzuur (malic acid) en parel extract – prachtige ingrediënten die zeer effectief werken op een zonbeschadigde huid, rokershuid en een huid met oneffenheden. Het zorgt voor een betere vochthuishouding en bevordert de elasticiteit van de huid.

Door het exfoliërende effect worden lijntjes minder diep, raakt de teint verhelderd en worden pigmentvlekjes lichter. Het polijst de huid op milde wijze en heeft een hydraterende werking, waardoor droogtelijntjes worden aangepakt en de totale uitstraling van de huid verbeterd raakt: ze wordt frisser van kleur, egaler van teint en voelt zachter aan. Parel extract, is een waar schoonheidselixer. Dit natuurlijke complex op basis van zeemineraalwater bevat behalve veel sporenelementen (zink, selenium, lithium, fosfor, jodium, ijzer en magnesium) ook meer dan twintig verschillende aminozuren die de huid perfect verzorgen en soepel houden. Deze unieke samenstelling versnelt de natuurlijke stofwisseling van de huid, en vermindert onzuiverheden en roodheid.

De teint raakt verbeterd en de huidtextuur verfijnd.

Inzetbaar voor een acne-huid, vette en of onrustige, onzuivere huid. Maar ook heel mooi voor een doffe rokershuid, pigmentatie of als oppepper na na een ziekte.