Lookx winter make up 2015

Nieuwe trendcollectie fall/winter 2015-2016
lookx winter make upOf je op je werk aan het vlammen bent, heerlijk voor de open haard kruipt met je lief, of op stap gaat, de intense kleuren van de nieuwste LOOkX make-up trendcollectie, zorgen zelfs tijdens de guurste dagen voor een krachtige uitstraling. LOOkX liet zich voor dit seizoen inspireren door de kracht van de natuur. Want wat is die mooi deze tijd van het jaar!

Het kleurenpallet van de vallende bladeren, een onweerswolk omringd door gouden zonnestralen, de regendruppels op paarse winterbloeiers. Al deze intense of juist ton sur ton kleurencombinaties vind je terug in deze prachtige make-upproducten. Limited edition, dus nú is het moment om toe te slaan.

Trend & care
Zoals je van LOOkX gewend bent, biedt ook deze make-up¬collectie meer dan alleen mooie trendkleuren. Elk product is voorzien van huidverzorgende ingrediënten, zoals vitamine E en C en de jojoba-olie in onze lipgloss. Vergeet gerust je lipbalm deze winter: met een LOOkX lipgloss drogen je lippen echt niet uit!

 

Sterproduct
Ster van de collectie is de waterproof LOOkX Creamy eyeshadow in kleur Sky; een grijsblauwe tint die doet denken aan in zee drijvende ijsschotsen. De formule laat zich makkelijk blenden, blijft minstens veertien uur zitten en bevat een speciaal parelpoeder met anti-ageing werking – perfect voor de tere, snel tekenende huid rondom de ogen. Combineer met de LOOkX Creamy eyeshadow in kleur Earth en je weet niet wat je ziet: een schitterende glans die zich leent voor een snelle dagelijkse make-up of als basis voor een wat stevigere oogmake-up. Beide producten doen namelijk ook dienst als primer.

eyeshadow lookx winter 2015

 

 

 

Step by step make-up video’s – Trendcollectie fall/winter 2015-2016
Bekijk in deze filmpjes hoe je stap voor stap de perfecte herfst-/winterlook creëert! Haal inspiratie uit de Frozen heat video voor een prachtige, frisse basis make-up voor overdag en bekijk de Power of nature video om stapsgewijs een feestelijke avondlook te creëren. Creëer de look stap voor stap! In de trendcollectie fall/winter 2015 laten we je ter inspiratie graag deze twee looks zien, die wat ons betreft garant staan voor een krachtige uitstraling dit seizoen!

LOOK 1. Frozen heat
Frisse, koele tinten gecombineerd met warm glanzende nudes doen het goed op dagen dat de ijsbloemen op de ramen staan en je snowboots wachten.
Bekijk in 6 min. hoe je deze look zelf kunt creëren.

Frozen heat look stap 1 t/m 9.

Stap 1. (Optioneel) Breng de LOOkX Silky touch foundation of LOOkX Mat perfection foundation luchtig aan met de LOOkX Foundation brush. Camoufleer oneffenheden met de LOOkX Concealer.
Stap 2. Breng de LOOkX Natural velvet mineral powder licht aan op het hele gezicht en iets steviger op de jukbeenderen voor een gezonde teint.
Stap 3. Breng de LOOkX Creamy eyeshadow Sky aan op de onderste wimperrand. Start in de binnenste ooghoek en vervaag richting de buitenste. Breng ook wat aan op de bovenste wimperrand en vervaag met een vingertop.
Stap 4. Breng de LOOkX Creamy eyeshadow Earth aan met de applicator of een oogschaduwpenseel. Begin in de arcadeboog en blend tot aan de wimperrand, waarbij je de warme tint mooi laat overlopen in de ijsblauwe Sky tint op het bewegende ooglid.
Stap 5. Breng de LOOkX Eyeshadow Nr.804 Cayenne aan op de arcadeboog en ga vanuit daar met je kwast naar beneden, via de buitenste ooghoek. Strijk door langs de onderste wimperrand om de blauwe tint iets te verzachten.
Stap 6. Accentueer de buitenste ooghoek en kleur het bewegende ooglid (tot aan de arcadeboog) in met de LOOkX Eyeshadow Nr.805 Toermalijn.
Stap 7. Krul de wimpers met een wimperkrultang en breng een paar lagen LOOkX Ultra lash of Ultra wear mascara aan.
Stap 8. (Optioneel) Omlijn de ogen met een dun lijntje LOOkX Exclusive eyeliner Nr.08 Chocolate matt.
Stap 9. Kleur de lippen in met de Lipgloss Nr.82 Purple toermalijn pearl, op basis van verzorgende en hydraterende jojoba-olie.

 

LOOK 2. Power of nature
De kracht van de natuur vertaald naar een al even sterke oogopslag. Creëer deze feestelijke avondlook met een LOOkX limited edition special effects oog¬schaduw naar keuze – groen, paars of blauw. Bekijk in 7 min. hoe je deze look zelf kunt creëren.

Power of nature stap 1 t/m 9.

Stap 1. (Optioneel) Breng de LOOkX Silky touch foundation of LOOkX Mat perfection foundation luchtig aan met de LOOkX Foundation brush. Camoufleer oneffenheden met de LOOkX Concealer.
Stap 2. Breng de LOOkX Natural velvet mineral powder licht aan op het hele gezicht en iets steviger op de jukbeenderen voor een gezonde teint.
Stap 3. Breng de LOOkX Creamy eyeshadow Earth aan met de applicator of een oogschaduwpenseel. Begin op het bewegende ooglid, en vervaag van links naar rechts en richting het wenkbrauwbot. Tip daarna ook wat oogschaduw in de binnenste ooghoekjes en vervaag met een vinger. Laat twintig seconden drogen voor een perfecte make-upbasis die meteen waterproof is.
Stap 4. De basis voor je smokey eye is gelegd! Breng de LOOkX Creamy eyeshadow Sky aan op de onderste wimperrand. Start in de binnenste ooghoek en vervaag richting de buitenste. Breng ook wat aan op de bovenste wimperrand en vervaag met een vingertop.
Stap 5. Nu is het de beurt aan de metallic tint in de Eyeshadow Nr.806 Wood¬forest (of één van de andere special effects oogschaduws). Breng aan met de LOOkX Blender brush over de Creamy eyeshadow, zowel onder als op het bewegende ooglid.
Stap 6. Neem nu de lichtgroene tint. Breng aan in de buitenste ooghoek en vervaag richting het midden.
Stap 7. Strijk je oogschaduwpenseel over alle drie de kleuren in de Eyeshadow Nr.806 Woodforest en kleur het hele bewegende ooglid in. Voor een opvallende look neem je de arcadeboog mee. Bouw de kleurintensiteit op: hou de kleur licht en zacht aan de binnenkant en laat hem naarmate je de buitenste ooghoek nadert intenser worden.
Stap 8. Verzacht de randen van je net gecreëerde metallic smokey eye met de Eyeshadow Nr.804 Cayenne. Breng ook wat aan op het wenkbrauwbot bij wijze van highlighter.
Stap 9. Trek met de LOOkX Exclusive eyeliner Nr.08 Chocolade matt een strak lijntje in de waterlijn en tegen de bovenste wimperrand. Teken eventueel de wenkbrauwen bij met het LOOkX Eyebrow pencil.
Stap 10. Krul de wimpers met een wimperkrultang en breng een paar lagen LOOkX Ultra lash mascaraaan.
Stap 11. Kleur de lippen in met de LOOkX lipgloss Nr.05 Sparkle brown pearl+ op basis van verzorgende en hydraterende jojoba-olie.