LOOkX skincare producten

Aan de basis van LOOkX Skincare en LOOkX Make-up staat een onderzoeksteam dat al zijn kennis gebruikt voor het ontwikkelen van onze mooie producten. Het laboratorium waar LOOkX Skincare vandaan komt is gevestigd in de omgeving van Montreux (Zwitserland), aan het meer van Genève. Dit laboratorium behoort tot de absolute top van Europa en is gespecialiseerd in biotechnologische productontwikkeling, wat inhoudt dat continu gezocht wordt naar de speciale werking van natuurlijke componenten in combinatie met actieve werkstoffen. Daarnaast is het als een van de weinige laboratoria ECOCERT gecertificeerd: tijdens elke stap in het productieproces wordt het milieuaspect nauwlettend in de gaten gehouden. LOOkX Make-up wordt door speciale ‘colour experts’ ontwikkeld in Italië, vlakbij Milaan, in nauwe samenwerking met catwalk visagisten en fashion designers.

Derma effect LOOkX Skincare producten
De kwalitatief hoogwaardige LOOkX Skincare producten zijn ontwikkeld om tegemoet te komen aan diverse huidbehoeften en allerlei huidproblemen effectief te behandelen, met behulp van speciale ingrediënten, de laatste innovaties en wetenschappelijke kennis.

De voordelen:

 • Hoge effectiviteit (werkzaam in de dermis en epidermis)
 • Direct effect en langdurige resultaten
 • Innovatieve biotechnologische ingrediëntencocktails
 • Klinisch bewezen resultaten
 • Bij het publiek bekende ingrediënten, hoog-geconcentreerd en ontwikkeld op basis van de nieuwste skincare technologieën
 • Een passende oplossing voor elk huidtype
 • Huidvriendelijk
 • Gespecialiseerd in pre anti-ageing en anti-ageing
 • High-end uitstraling en kwaliteit voor een relatief goede prijs
 • De laatste wetenschapsresultaten gecombineerd met de schoonheid en kracht van de natuur
 • Eigentijds design, aantrekkelijke verpakkingen
 • Ontwikkeld in Zwitserland

LOOkX staat voor wetenschap, innovatie en trendy texturen, gecombineerd met de schoonheid en kracht van de natuur. Voor onze producten maken we veelvuldig gebruik van de technologische kennis en expertise van onze research and development en van de hoge concentraties actieve ingrediënten die hier ontwikkeld worden. De ingrediënten waar LOOkX oa uit bestaat zijn:

Biotechnologische werkstoffen
Biotechnologische werkstoffen zijn in een laboratorium verwerkte natuurlijke ingrediënten. Vanwege dit verwerkingsproces kan de effectiviteit van deze ingrediënten tot wel vijftig keer vergroot worden. Het doel is een werkstof, een ‘active’, te creëren die door de huid herkend wordt, en waar de huid vervolgens snel en positief op reageert. Omdat biotechnologische werkstoffen vaak huididentiek zijn, worden ze zeer goed door de huid verdragen. LOOkX haalt haar ingrediënten uitsluitend bij het beste laboratoria. Een ervan is het prestigieuze Penthapharm in Zwitserland, dat al jarenlang biotechnologische werkstoffen ontwikkelt voor de farmaceutische industrie wereldwijd.

Peptiden
Om dit soort werkstoffen op de juiste manier in de huid te krijgen, bevatten alle LOOkX Skincare producten peptiden – moleculen die uit korte ketens aminozuren bestaan. Peptiden werken als geleiders van actieve ingrediënten, waardoor deze in de diepere huidlagen terecht komen.

Plantstamcellen
LOOkX Skincare maakt gebruik van verschillende plantstamcellen in haar producten, onder andere van tomaten, druiven, frambozen en de cactusvijg. Deze cellen komen in elke plant voor en hebben als unieke eigenschap dat ze zichzelf kunnen vernieuwen. In de huid werken ze op verschillende manieren en kunnen ze voor meerdere doeleinden in worden gezet. Zo beschermen ze bijvoorbeeld de huideigen volwassen stamcellen door hun omgeving in optimale conditie te houden. De plantstamcellen die LOOkX in haar skincare gebruikt zijn zeer geconcentreerd, waardoor ze goed in de verschillende huidlagen worden opgenomen en effectief hun werk kunnen doen. Vaak worden er peptiden aan toegevoegd om ze nog dieper in de huid te laten dringen.