LOOkX Skincare huidverbetering

18913035_ml homeDe huid staat aan heel veel invloeden bloot. Stress, UV stralen, slechte voeding, roken, verkeerde crèmes, enz. Om de huid weer goed te laten functioneren dient de huid weer in zijn oorspronkelijke staat teruggebracht te worden. Dit doe ik door de huid en haar barrière in balans te brengen en daarna de huidstructuur en eventuele problemen aan te pakken.

LOOkX Skincare is een Nederlands merk dat gebruik maakt van natuurlijke ingrediënten uit het beste biotechnologische laboratorium van Europa, Pentapharm, gevestigd in Montreux.Het laboratorium behoort tot de absolute top binnen Europa en is gespecialiseerd in bio technologische productontwikkeling. Dit betekent dat er altijd gezocht wordt naar de speciale werking van natuurlijke componenten in combinatie met  actieve werkstoffen en is daarnaast als een van de weinige laboratoriums ECO CERT gecertificeerd. ECO CERT certificering doe je vrijwillig en komt er in het kort op neer dat het laboratorium controle heeft over de complete productieketen en elke stap in het productieproces kan herleiden en terugvinden zonder het milieu-aspect uit het oog te verliezen. De onderzoekers die hier werkzaam zijn, zijn altijd op zoek naar de speciale werking van natuurlijke ingrediënten in combinatie met huidvriendelijke werkstoffen. Waarom? Omdat je hiermee de effectiviteit van een bepaald natuurlijk product tot 50 maal kan versterken. De ingrediënten hebben dezelfde eigenschappen als onze huid, worden daarom goed verdragen en komen dieper in de huid terecht. De produkten zijn gemaakt in de juiste molecule grootte, gecapselt in de juiste lipide en zo gemaakt dat het in de lederhuid kan komen waar het moet. Het komt niet in de bloedbaan ( dit zijn alleen zalven via recept) maar kan in de lederhuid komen en zelfs in de dermis zijn werk doen. De crèmes bevatten daarnaast de hoogst wettelijke toegestane actieve percentages, namelijk 60–80 %. Boven deze percentages en noemen we het medicinale crèmes. Geen enkel product is opgevuld of verdund. Dit laatste komt echter vaak voor in de reguliere cosmetica. De formules zijn dierproefvrij, vrij van minerale oliën en dierlijke stoffen en hypoallergeen.  Onafhankelijke testen in een Italiaans laboratorium  in vitro als in-vito  bewijzen de werking van de crèmes.  In vitro houdt in dat ingrediënten en crèmes worden getest op weefsel in het laboratorium en in-vito worden ingrediënten en crèmes getest op vrijwillige testpersonen. Naast de Europese wetgeving voldoet LOOkX Skincare aan de veel strengere eisen van de  Zwisterse regelgeving. Wat LOOkX Skincare claimt in werking, daar moet het ook aan voldoen.

De werkstoffen zijn pure Zwitserse en Scandinavische planten, peptides (wel 12 soorten, een uniek aantal), biotechnologische stoffen, plantstamcellen en bessenextracten. Natuur en wetenschap worden dus gecombineerd. (uitleg over bovengenoemde stoffen vindt u onder het kopje voorstellen en dan het kopje LOOkX Skincare aanklikken.) Direct na de behandelingen ziet u resultaat. De huid wordt strakker, poriën worden kleiner, acne verminderd en de gevoelige huid verdwijnt. De huid wordt ook vele malen gladder. Bestaande klanten zeggen altijd: ’Naarmate ik ouder word komt mijn huid in een betere conditie en zie ik er jonger uit.’ Dat wil toch iedereen?

De behandelingen worden standaard uitgevoerd met een hoofdhuid-, voet- en handmassage. De derma effect massage van gelaat en decolleté zijn een optimale ontspanning van lichaam, geest en huid. U voelt zich als herboren.