Lookx mascara

Nieuw bij Salon Sirène: LOOkX Boost+ mascara

LOOkX lanceert een revolutionaire mascara die uitmuntende esthetische prestaties combineert met een booster treatment voor verlengde (+1 millimeter) (*) en dikkere (+15%) wimpers. Bij dagelijks gebruik verhoogt dit LOOkX Booster Complex het natuurlijke groeitempo van de wimperhaartjes, waardoor ze langer en voller ogen.

De esthetische resultaten zijn vanaf het allereerste gebruik zichtbaar:  dankzij de crèmige glide-on textuur laat de Boost+ Mascara zich moeiteloos verdelen over de gehele wimperlengte. Wimperhaartjes worden gelijkmatig omhuld van wortel tot punt, gegarandeerd klontjesvrij. Een geselecteerde mix van plantaardige wassen houdt ze aangenaam soepel, zonder een spoor van stug- of plakkerigheid. Synthetische polymeren fixeren deze flexibiliteit, en zorgen dat de formule perfect hecht en niet kruimelig wordt. LOOkX Boost+ Mascara trakteert elke vrouw op prachtig volle, lange wimpers.

lookx salon sirene mascara boost

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Booster Complex – klinisch getest

De verdraagzaamheid, cosmetische kwaliteiten, effectiviteit en wimperversterkende prestaties van de LOOkX Boost+ Mascara werden instrumentaal klinisch getest onder 20 vrouwen. De hieronder vermelde cijfers geven de gemiddelde waarden na 60 dagen testen weer, in vergelijking met een placebo. De formule bleek bewezen verdraagzaam en de natuurlijke wimpergroei raakte significant verbeterd:

Lengte + 11,28%

Dikte + 15%

 Caring make-up

70% van de testpersonen constateerde een verlengend effect van minstens 1 millimeter. 25% van de testpersonen constateerde zelfs een verlengend effect van minimaal 1,5 millimeter.

Wimperfacts
– De levensduur van een wimperhaartje ligt tussen de 150 en 200 dagen
– Gemiddeld verlies je één tot vijf wimpers per dag
– 90% van je wimpers bevinden zich in de actieve groeifase, waar ze elke dag ongeveer 0,16 millimeter groeien
– Het tempo waarin wimpers groeien verschilt per persoon: hoe jonger je bent en hoe gezonder je leeft, des te hoger het groeitempo. Gemiddeld genomen duurt het twaalf weken voor een wimperhaartje na uitvallen terug is gegroeid
– De bovenste wimperrand telt ruim twee keer zoveel wimpers (200 tot 300) in vergelijking met de onderste (100)

Benefits

  • Verlengt de wimpers [+ 11.28%]
  • Verbetert de wimperdikte [+ 15%]
  • Zorgt voor een prachtige diepzwarte kleur
  • Bevat een mix van plantaardige wassen

Gebruik

Breng minstens 60 dagen minimaal éénmaal per dag aan op dezelfde wijze als een gewone zwarte mascara.

Kosten: 28,95