LOOkX make-up

SHOW SOME COLOUR MET DE LOOKX TRENDCOLLECTIE SPRING-SUMMER 2015:TROPICAL FLOWERS

lookx make up zomer15Intens roze, felgroen, lieflijk lavendel……je make-up komt prachtig tot bloei deze zomer met de nieuwe LOOkX trendcollectie. Leef je uit met limited editions vol kleurpigmenten geïnspireerd op de mooiste tropische bloemen. Zoals je van LOOkX make-up gewend bent, profiteert je huid ondertussen van alle verzorgende ingrediënten.

De nieuwe collectie bestaat weer uit een paar geweldige limited edition kleuren, helemaal passend bij het zomerse fashion seizoen. Ster van de collectie is de Creamy Eyeshadow in de kleur Earth, op basis van een exclusief parelpoederextract. Werkt hydraterend op de dunne huid rondom de ogen en verbetert de elasticiteit door de collageenaanmaak te stimuleren. De glanzende zandkleur kan los worden aangebracht, maar leent zich ook perfect als oogschaduwbasis. De ultralichte, romige textuur is makkelijk aan te brengen met de applicator en naar wens te vervagen met de vingertoppen. Na ongeveer twintig tot dertig seconden is de oogschaduw voor de rest van de dag gefixeerd. Je kunt er zelfs mee zwemmen!

 

earth oogschaduw

 

 

Bekijk hieronder het filmpje over de aanbrengtechnieken!

Look 1. Pastel blends
Een blend van verschillende pasteltinten geeft een prachtige fresh faced look. Je ogen trekken de aandacht, terwijl de rest van je make-up rustig blijft. Vergeet niet een vleug van de Lip & Blush Stick in de kleur Empire toe te voegen; staat mooi bij al dat pastel.

Stap 1. (Optioneel) Breng de LOOkX Silky Touch Foundation luchtig aan met de LOOkX Foundation Brush.

Stap 2. (Optioneel) Camoufleer imperfecties met de LOOkX Concealer. Breng ook licht wat concealer aan onder het oog en vervaag met een vingertop: donkere kringen vallen minder op en je blik straalt.

Stap 3. Een klein beetje blush op je jukbeenderen geeft een healthy look. Kies voor de LOOkX Sun Protector Powder DUO of breng een beetje LOOkX Lip & Blush stick nr.04 Empire aan en vervaag deze met je vingertoppen of de LOOkX Foundation Brush. Gebruik je de LOOkX Sun Protector Powder DUO, breng dan de lichte tint aan op het jukbeen en de bruine tint er net onder. Laat dit mooi overlopen door er zacht met de LOOkX Powder Brush overheen te strijken.

Stap 4. Breng de LOOkX Creamy Eyeshadow nr. CE01 Earth aan met de applicator of met de LOOkX Eyeshadow Brush. Begin op het bewegend ooglid, en vervaag van links naar rechts en richting het wenkbrauwbot. Tip daarna zacht ook een beetje in de binnenste ooghoekjes en vervaag met je vingers. Laat twintig seconden drogen voor een perfecte make-upbasis die meteen waterproof is.

Stap 5. Nu is het tijd voor de pasteltinten. Breng de LOOkX Eyeshadow nr. 803 Rain Forest Mattpearl goed aan tegen de wimperrand, over het hele bewegende ooglid, tot aan de arcadeboog*. Tip: door dit deppend met je penseel in plaats van vegend te doen, is het resultaat minder vlekkerig. Breng daarna de LOOkX Special Effect Eyeshadow nr. 801 Sunrise Pearl – ook deppend – aan in de binnenste ooghoeken.

Stap 6. Nu is de prachtige lavendeltint aan de beurt, de LOOkX Eyeshadow nr. 802 Lila Lotus Mattpearl. Leg eerst het accent onder het oog, door hem tegen en onder de onderste wimperrand aan te brengen met de LOOkX Blender Brush. Hiermee creëer je meteen de juiste breedte. Leg het sterkste kleuraccent in de buitenste ooghoek.

Stap 7. Voor een dagelijkse look accentueer je de arcadeboog* met de donkere tint van de LOOkX Sun Protector Powder DUO. Wil je je look iets uitbundiger? Doe hetzelfde met de LOOkX Eyeshadow nr. 802 Lila Lotus Mattpearl.

Stap 8. Qua oogschaduw is je look nu klaar. Nu is het tijd voor een mooie omlijsting. Gebruik hiervoor de LOOkX Exclusive Eyeliner nr. 14 Mossgreen. Zet hem zowel tegen de bovenste als onder wimperrand en vervaag iets met een vingertop zodat er geen strakke lijn meer zichtbaar is.

Stap 9. Krul je wimpers met een wimperkrultang en breng daarna een paar laagjes LOOkX Big Volume of Ultra Lash Mascara aan.

Stap 10. Teken eventueel je wenkbrauwen bij en in model met de LOOkX Eyebrow Pencil.

Stap 11. Kleur je lippen in met de limited edition LOOkX Lip & Blush Stick nr. 04 Empire en de LOOkX Lipgloss nr. 07 Champagne.

“Smile – Your pastel blend summer look is ready!”

* Hiermee wordt de rand van het oogkasbot bedoeld

* Alle bovenstaande producten zijn te koop bij Salon Sirène