Wat ben ik trots. Na een ontwikkelingsproces van meer dan een jaar, waarin LOOkX intensief samenwerkte met een Nederlands dermatologisch technisch instituut en een team van IT developers, mag ik de LOOkX Skin FACTS huidanalyse presenteren. Met deze tool kan ik behandel- en productadvies perfectioneren door middel van metingen, eigen kennis en ervaring.

Hoe werkt het?

De LOOkX Skin FACTS tool helpt mij om binnen zeven minuten een complete en professionele huidanalyse uit te voeren bij elke klant. Deze huidanalyse-tool onderscheidt zich door de speciale en betrouwbare metingstrips, de op de Nederlandse markt afgestemde consultatievragen en het directe productadvies voor behandelingen en thuisgebruik. Er is hierbij bovendien de keuze uit een advies op basis van LOOkX Skincare of JANSSEN COSMETICS producten. Dit advies is direct te printen of wordt naar u verzonden per e-mail. Het productadvies aanpassen of producten toevoegen? Dat is uiteraard mogelijk.

Hoe geweldig is het om binnen zeven minuten een gefundeerd advies op maat betreft vochthydratatie, talgproductie, huidveroudering, elasticiteit, huidverslapping, pigmentatie en sensitiviteit te kunnen geven. De huidconditie verandert vooral elk seizoen waardoor er vaak producten moeten worden veranderd of bijgevoegd. De metingen maak ik dan elk seizoen, maar ook indien ik of de klant daar redenen voor hebben. Bijvoorbeeld na ziekte of stress. Deze gefundeerde analyse wordt opgeslagen en wordt aan de klant via mail thuisgestuurd.