Red Led mask

Uw huid verjongen was nog nooit zo makkelijk!
We willen allemaal zo lang mogelijk een mooie, jonge uitstraling behouden, het liefst zónder veel pijn en moeite. Voor effectieve en aangename anti-ageing treatments zit u bij Salon Sirène goed. Wij bieden behandelingen op basis van natuurlijk genezend LED licht, dat een rem zet op het huidverouderingsproces.

Duurzaam verjongen
Rimpels, verslapping, fijne lijntjes… Bij het ouder worden daalt het energieniveau in de huidcellen en krijgen deze tekenen van veroudering vrij spel. Chirurgische ingrepen kunnen uitkomst bieden, maar pakken de oorzaak van het probleem niet aan. LED therapie, een nieuwe generatie fototherapie, doet dat wel. Deze technologie werd in de jaren tachtig ontwikkeld door NASA en wordt tegenwoordig toegepast ter verbetering van wondgenezing, weefselgroei en het vertragen van verouderingsprocessen. In de ruimte, maar ook in professionele salons.

Neem het LOOkX Anti-ageing LED mask. Dit apparaat zendt lichtgolven uit die de diepere huidlagen bereiken en daar de energieproductie in de cellen en dus alle natuurlijke huidfuncties stimuleren. Denk aan de collageenaanmaak en het huideigen vermogen om werkstoffen op te nemen en optimaal te benutten. Regelmatige behandeling met dit unieke licht vervaagt zichtbare tekenen van veroudering en zorgt tegelijkertijd dat het huidige verouderingsproces flinke vertraging oploopt. Er wordt op een natuurlijke manier aan duurzame huidverbetering en –verjonging gewerkt met direct zichtbaar resultaat, en dat zonder het ongemak en de risico’s van plastische chirurgie en klassieke vormen van licht- en fototherapie (laser, cold laser, IPL). Geef uw huid haar energie, volume en jonge uitstraling terug!

LOOkX anti ageing LED therapie
√ Minder lijntjes en rimpels
√ Stevigere huid
√ Strakkere huidcontouren
√ Gaat huidveroudering tegen

Het LOOkX anti-ageing LED mask bevat 70 rode lampjes. Deze lichtgolven van monochromatisch rood licht zijn in staat de diepere huidlagen te bereiken en de energieproductie in de cellen te stimuleren waardoor weefsels en cellen in de huid intensiever functioneren. Het masker biedt een toegankelijke, aangename en geheel pijnloze behandeling.

Uw voordelen na een kuur van 4 LED behandelingen:

 • Verhoogt collageen en elastine productie
 • Verhoogt energieproductie (ATP) in cellen
 • Versterkt bindweefsel
 • Herstelt huid DNA
 • Verzacht en kalmeert de huid
 • Verbetert het zelf vernieuwend vermogen van de huid
 • Meer volume
 • Minder fijne lijntjes
 • Meer gehydrateerd
 • Egalere teint
 • Uw huid ziet er mooier, vitaler en jonger uit!

De huid is meer gehydrateerd en egaler met een mooie glow. De lijntjes worden minder zichtbaar en de huid wordt voller, frisser en jeugdiger. En dat al na ongeveer 4 behandelingen.

Kuur:
We adviseren 2 tot 4 keer per jaar een kuur te volgen, aangevuld met elke 6 weken een onderhoudstreatment. De kuren zijn variërend van om de dag maximaal 12 keer of elke week gedurende een aantal weken, naar gelang het gewenste resultaat in een bepaalde periode. De kuren worden dus compleet op maat samengesteld.

Prijs:
Red LED mask therapie heeft een meerprijs van 39,50 (30 minuten) op elke behandeling.