Red Led mask behandelingen

LED MASK THERAPIE € 29,50
Bij iedere behandeling in te zetten.

 

SIRÈNE LED MASK BASIS THERAPIE € 37,50
De huid wordt thuis met LOOkX skincare gereinigd en vervolgens wordt er thuis een  serum en masker van LOOkX aangebracht.  In de salon ligt u onder het LED mask. Heerlijk ontspannen met relaxerende muziek.

 

SIRÈNE LED MASK THERAPIE € 79,00
Behandeling bestaande uit reiniging, polish pads, serum, crème masker en LED mask. Het LED mask wordt gedurende 30 minuten gebruikt. Tijdens het masker een heerlijke voet, hand en hoofdhuid massage.

 

SIRÈNE LED MASK BIO PEEL THERAPIE € 101,00
Behandeling bestaande uit reiniging, polish pads, bio active peel, serum, crème masker en LED mask. Het LED mask wordt gedurende 30 minuten gebruikt. Tijdens het masker een heerlijke voet, hand en hoofdhuid massage.

 

SIRÈNE LED MASK MEDISCHE THERAPIE € 115, 00
Behandeling bestaande uit reiniging, polish pads, derma miracle peeling, serum, creme masker en LED mask. Het LED mask wordt gedurende 30 minuten gebruikt. Tijdens het masker een heerlijke voet, hand en hoofdhuid massage.

 

SIRÈNE LED MASK BOOST THERAPIE € 440,00 (4 maal in 4 weken)
Onderstaande behandeling wordt elke week gedurende 4 weken achter elkaar uitgevoerd of om de week gedurende 8 weken.
Behandeling bestaande uit reiniging, polish pads, medische peeling, serum, creme masker en LED mask. Het LED mask wordt gedurende 30 minuten gebruikt. Tijdens het masker een heerlijke voet, hand en hoofdhuid massage.

Maatwerk is de manier van werken in de salon. Behalve bovenstaande mogelijkheden zijn er ook mogelijkheden het masker in te zetten om de huid optimaal te verbeteren/verzorgen binnen 3 weken voor bijvoorbeeld bijzondere dagen als bruiloft of overige feestelijkheden. Voor uitgebreide mogelijkheden neem contact op met de salon.