Informatie

Huidverzorging met JANSSEN COSMECEUTICAL

Al vijftien jaar doet JANSSEN COSMECEUTICALS onderzoek naar combinaties van unieke actieve bestanddelen en ontwikkelingen in samenwerking met het cosmeticalaboratorium van Dr. Sacher. Het zijn schoonheidsproducten met bewezen effect op het gebied van huidverzorging. Ze lopen dan ook onmiskenbaar voorop op de markt van cosmeceuticals. Deze producten staan op het hoogste niveau van huidverzorging. Het woord Cosmeceutical houdt in dat de ingrediënten in zijn puurste vorm worden gebruikt en worden getest op deze puurheid en stabiliteit. Tevens is er een minimale kans op micro-organisme waardoor de kans op reactie gereduceerd wordt naar het minimum, maar maximale effectiviteit wordt bereikt.Het gebruik van biotechnologische ingrediënten zorgt ervoor dat werkstoffen huideigen gemaakt kunnen worden met plantaardige herkomst. Hierdoor ontstaan er actieve werkstoffen die tot diep in de lederhuid hun werking kunnen doen. Het farmaceutische voordeel in cosmetische producten. Dus de producten hebben  niet alleen een cosmetische maar ook medische achtergrond.  Naast de strenge Europese wetgeving zijn ze aangesloten bij Voluntair Product Registration Program. (afgeleid van de FDA). Dit houdt in dat alle producten onafhankelijk wordt getest op de werking die men claimt.

Janssen is NIET op dieren getest, hypo allergeen en voldoet aan de hoogste eisen/wetgeving van zowel de cosmetische- als farmaceutische (medische) industrie.

En al 4 jaar op rij heeft Janssen Cosmeceutical  in Frankrijk de prijs voor innovatie gewonnen, dat zegt toch wel wat!

Een huidverzorgingsbehandeling met de producten van Janssen Cosmeceutical is hoge kwaliteit en een weldaad voor uw huid en geest.