Huidverbetering

Huidverbetering met LOOkX Skincare

De huid staat aan heel veel invloeden bloot. Stress, UV stralen, slechte voeding, roken, verkeerde crèmes, enz. Om de huid weer goed te laten functioneren dient de huid weer in zijn oorspronkelijke staat teruggebracht te worden. Dit doe ik door de huid en haar barrière in balans te brengen en daarna de huidstructuur en eventuele problemen aan te pakken.
Ik maak gebruik van natuurlijke ingrediënten uit het beste biotechnologische laboratorium, Phentapharm van Europa, gevestigd in Montreux. De onderzoekers die hier werkzaam zijn, zijn altijd op zoek naar de speciale werking van natuurlijke ingrediënten in combinatie met huidvriendelijke werkstoffen. Waarom? Omdat je hiermee de effectiviteit van een bepaald natuurlijk product tot 50 maal kan versterken. De ingrediënten hebben dezelfde eigenschappen als onze huid, worden daarom goed verdragen en komen dieper in de huid terecht. De crèmes bevatten daarnaast de hoogst wettelijke toegestane actieve percentages. Namelijke 60 – 80 %. Hierboven noemen we het medicinale crèmes.
Geen enkel product is opgevuld of verdund. Dit laatste komt echter vaak voor in de reguliere cosmetica. De formules zijn dierproefvrij, vrij van minerale oliën en dierlijke stoffen en hypoallergeen.

De werkstoffen zijn pure Zwitserse en Scandinavische planten, peptides (wel 12 soorten, een uniek aantal) en bessenextracten gecombineerd met biotechnologie. Natuur en wetenschap worden dus gecombineerd. Direct na de behandelingen ziet u resultaat. De huid wordt strakker, poriën worden kleiner, acne verminderd en de gevoelige huid verdwijnt. De huid wordt ook vele malen gladder. Bestaande klanten zeggen altijd: ’Naarmate ik ouder word komt mijn huid in een betere conditie en zie ik er jonger uit.’ Dat wil toch iedereen?

De behandelingen worden standaard uitgevoerd met een hoofdhuid-, voet- en handmassage. De wellnessmassage van gelaat en decolleté zijn een optimale ontspanning van lichaam, geest en huid. U voelt zich als herboren.

Behandelingen LOOkX skin care

Hieronder vindt u onze behandelingen. Klik op de naam van de behandeling voor uitgebreide informatie. Alle behandelingen zijn geheel gericht op huidverbetering. De behandelingen zijn liftend, anti-aging, hydraterend, stimulerend, weerstand verhogend en sterk reinigend.

De eerste behandeling bestaat uit:
Try out treatment inclusief try out kit (4 weken thuisgebruik) t.w.v. € 25,00
€ 92,00 (duur 90 minuten)

Sirène LOOkX wellness treatment
€ 130,00 (duur 2 uur)

Sirène LOOkX relax treatment
€ 119,00 (duur 90 minuten)

Sirène LOOkX de luxe treatment
€ 99,00 (duur 75 minuten)

Sirène LOOkX Treatment
€ 82,00 (duur 90 minuten)

Sirène LOOkX basis treatment
€ 72,00 (duur 60 minuten)

Sirène LOOkX acne treatment
€ 72,00 (duur 60 minuten)

Bovenstaande behandelingen kunnen worden uitgebreid met de diamant dermabrasie voor € 35,00 extra