gladskin

Een revolutionaire doorbraak. Goed nieuws voor uw huid, maar slecht nieuws voor acne, eczeem, rosacea en huidirritatie na bijvoorbeeld scheren………

gladskin

 gladskin 2

 

 

 

Op de huid zitten miljarden bacteriën. De talloze goede bacteriën zijn onmisbaar voor een gezonde huid. De slechte bacteriën kunnen huidontstekingen, zoals bij acne, eczeem, rosacea en huidirritatie veroorzaken of verergeren. Uit wetenschappelijk onderzoek is gebleken dat de meerderheid van alle huidonstekingen wordt veroorzaakt door de Staphylococcus aureus –bacterie.
Het Nederlandse biotechnologiebedrijf Micreos heeft Gladskin ontwikkeld. Gladskin, met het actieve ingrediënt Staphefekt™, is ’s werelds enige product dat uitsluitend de veelvoorkomende Staphylococcus aureus-bacterie doodt. In tegenstelling tot veel gangbare middelen laat Gladskin de goede bacteriën, die nodig zijn voor een gezonde huid, met rust. Dat betekent goed nieuws voor uw huid!

De huid
Onze huidflora bevat miljarden bacteriën. De overgrote meerderheid daarvan beschermt onze huid. Een goede bacteriële balans is noodzakelijk voor een gezonde huid. Maar als deze balans verstoord raakt kunnen huidproblemen ontstaan of verergeren. Geen enkele bacterie veroorzaakt of verergert meer infecties dan de Staphylococcus aureus -bacterie. Deze bacterie komt voor bij veel mensen en kan leiden tot:
– Ernstige inwendige onstekingen
– Oppervlakkige ontstekingen van de huid zoals bij acne, eczeem, rosacea en huidirritatie

Wist u dat…
– 30% van de mensen is altijd drager van de Staphylococus aureus –bacterie
– 50% van de mensen is met regelmaat drager
– bij 20% van de mensen is Stafphylococus aureus -bacterie niet of nauwelijks gevonden

De bacterie komt o.a. voor op de huid, in de neus, het haar, onder de oksels en in de liesstreek.
Bij mensen met een gezonde natuurlijke weerstand wordt de bacterie meestal onder controle gehouden. In veel gevallen leidt dragerschap van deze bacterie daarom niet tot problemen. Als de weerstand van S. aureus dragers echter verlaagd is of als de huid beschadigd of verstoord raakt, kan de S. aureus bacterie ontstekingen teweegbrengen. Dit kan tevens:
– roodheid van de huid en jeuk veroorzaken
– een branderig en stekend gevoel geven
– kleine pukkeltjes, puistjes en bultjes veroorzaken

Deze symptomen zijn kenmerkend bij aandoeningen als acne, eczeem, rosacea en veel vormen van huidirritatie.

Staphefekt™
Traditionele huidproducten en antibiotica maken geen onderscheid tussen goede en slechte bacteriën en pakken dus ook de goede bacteriën aan die onze huid juist beschermen. In Gladskin zit Staphefekt™, dit is:
– het enige product ter wereld dat uitsluitend de ongewenste Staphylococcus aureus -bacterie aanpakt en de goede bacteriën met rust laat
– een enzym dat geen bijwerkingen veroorzaakt en volledig veilig is voor gebruik
– een logische en eenvoudige aanpak voor mensen met huidproblemen, die het gebruik van middelen met ongewenste bijwerkingen in veel gevallen kan voorkomen of beperken. Denk hierbij aan cortico-steroiden en antibiotica
– ook geschikt voor langdurig gebruik

De technologie achter Gladskin producten komt voort uit jarenlang wetenschappelijk onderzoek uitgevoerd door Micreos Human Health in samenwerking met het Zwitserse Federale Technologie Instituut (ETH) in Zurich en de Erasmus MC Rotterdam. Gladskin is een medisch hulpmiddel en nu te koop bij Salon Sirène. Lees voor gebruik de bijsluiter.

 

Filmpje
Klik hier voor het filmpje met meer informatie over dit product en kijk op www. staphefekt.com voor gedetailleerde informatie.

Staphefekt™ is een enzym, ook wel ‘endolysine’ genoemd. Endolysines worden in de natuur geproduceerd door bacteriofagen (fagen). Fagen zijn de natuurlijke vijand van bacteriën en doden elke twee dagen ongeveer de helft van alle bacteriën op aarde. Bacteriofagen zijn ‘bacterie-eters’ en doden bacteriën met behulp van deze endolysines. Deze faag-enzymen kunnen de bacteriële celwand afbreken zodat de bacterie sterft. Dit is vergelijkbaar met een opgeblazen ballon waarop een druppeltje oplosmiddel wordt aangebracht: de ballonwand wordt hierdoor beschadigt waardoor de ballon knapt.

Tegelijk met de evolutie van fagen en bacteriën hebben ook faag-enzymen zich gedurende miljarden jaren ontwikkeld. Hierdoor zijn er enzymen ontstaan die uitsluitend één bacterie-soort kunnen doden. De target bacterie heeft geen mogelijkheid of tijd om hiertegen resistentie te ontwikkelen want:
De enzymen richten zich bij hun target bacterie op specifieke verbindingen in de bacteriële celwand die door de bacterie niet of nauwelijks gemuteerd kunnen worden. Deze unieke eigenschap van Staphefekt™ onderscheidt Gladskin van alle andere anti-bacteriële middelen.

Gladskin met Staphefekt™ werkt zeer snel; al binnen minuten, of zelfs seconden, wordt de S. aureus bacterie aan de oppervlakte gedood. In tegenstelling tot conventionele antibiotica veroorzaken faag-enzymen bacteriële celdood onafhankelijk van het metabolisme van de target cel. Hierdoor wordt de kans op het ontstaan van resistentie van de bacterie nog verder beperkt. Staphefekt™ doodt daarom zowel de S. aureus bacteriën die gevoelig zijn voor antibiotica als de antibiotica-resistente stammen. Hierdoor is Gladskin een uniek middel aan in de strijd tegen ongewenste huidbacteriën. Met deze aanpak worden ontstekingen van de huid voorkomen. Bij veel mensen met acne, eczeem, rosacea en algemene huidirritatie kan dit een uitkomst bieden.

Voordelen
-het kalmeert de huid
-verlicht jeuk en iritatie
-vermindert roodheid en puistjes
-voorkomt ontstekingen
-draagt bij aan een gezonde bacterie balans van de huid

De technologie achter Gladskin producten komt voort uit jarenlang wetenschappelijk onderzoek uitgevoerd door Micreos Human Health in samenwerking met het Zwitserse Federale Technologie Instituut (ETH) in Zurich en de Erasmus MC Rotterdam. Gladskin is een medisch hulpmiddel en nu te koop bij Salon Sirène. Lees voor gebruik de bijsluiter.

Lees hier een wetenschappelijk artikel.